Stiri mondene

Cum le răspunde Deea Maxer celor care îi dau sfaturi: "În baza a ce anume vine nevoia asta de a oferi sfaturi? Nici sfătoșii nu-s ușă de biserică". Bruneta nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față

Cum le răspunde Deea Maxer celor care îi dau sfaturi:
Deea Maxer a dezvăluit că este deranjată de cei care îi dau sfaturi de viață. Iată ce a transmis de această dată vedeta prin intermediul rețelelor sociale!

Deea Maxer iubește din nou și pare că e mai fericită ca niciodată după despărțirea de Dinu Maxer. După separarea de tatăl copiilor săi, danstoarea este "ținta" gurilor rele și cele mai multe persoane obișnuiesc să-i dea sfaturi de viață, astfel că vedeta este deranjată de acest aspect. Bruneta a făcut o postare pe rețelele sociale în care s-a arătat nemulțumită de mesajele pe care le primește de la fanii săi, care îi dau foarte multe sfaturi, fără să cunoască întregul adevăr.

"Când oamenii care nu te cunosc... simt nevoia să îți ofere sfaturi de viață în miez de noapte. În baza a ce anume vine nevoia asta de a oferi sfaturi? Eu nu pricep... Sfaturile nu sunt acatiste... nu le mai lăsați dacă nu vi se cer... plus că nici sfătoșii nu-s ușa de biserică. Primesc zilnic sfaturi.", a scris Deea Maxer.

Cum le răspunde Deea Maxer celor care îi dau sfaturi
Deea Maxer, deranjată de cei care îi dau sfaturi de viață

Citește și: Imaginea care i-a emoționat extrem de tare pe fanii lui Dinu Maxer: "Te felicit. Asta face un părinte bun"

Deea pune stop la orice speculație și spune adevărul despre despărțirea de Dinu Maxer. Care ar fi, de fapt, motivul separării dintre cele două vedete

Chiar dacă erau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc și aveau împreună doi copii superbi, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

În timp ce Deea pare că și-a refăcut viața și este foarte fericită alături de Robert Drilea, fostul ei soț nu pare să aibă prea mult noroc în dragoste. Zilele trecute, frumoasa cântăreață a vorbit deschis despre motivul despărțirii despre Dinu Maxer. Iată declarațiile vedetei.  

Deea și Dinu Maxer
Deea și Dinu Maxer

Citește și: Dinu Maxer, despre cel mai traumatizant moment din viața sa: "Nu știm nici până acum cine e făptașul". Drama care l-a marcat profund pe artist

„E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Am un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casă, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru de faţă cu cei dragi, cu familia, copiii… Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ. Eu îl ştiam de acasă, nu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante.  Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic. A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia. Dar există viață după divorț și vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață”,  a povestit Deea.

Citește continuarea aici!