Stiri mondene

Adevărul despre despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer: „Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface!”

Adevărul despre despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer: „Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface!”
devărul despre despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer [Sursa foto: Instagram]
Deea pune stop la orice speculație și spune adevărul despre despărțirea de Dinu Maxer. Care ar fi, de fapt, motivul separării dintre cele două vedete?

Deea și Dinu Maxer au luat prin surprindere pe toată lumea după ce au anunțat că divorțează după 18 ani petrecuți împreună. Chiar dacă erau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc și aveau împreună doi copii superbi, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. În timp ce Deea pare că și-a refăcut viața și este foarte fericită alături de Robert Drilea, fostul ei soț nu pare să aibă prea mult noroc în dragoste.

Zilele trecute, frumoasa cântăreață a vorbit deschis despre motivul despărțirii despre Dinu Maxer. Iată declarațiile vedetei. 

Citește și: Vlad Zamfirescu s-a căsătorit cu o colegă de scenă, cu 17 ani mai tânără. Iată cine este soția actorului

Adevărul despre despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer: „Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface!”
Deea Maxer[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Simona Halep e acuzată pentru a doua oară de încălcarea regulilor antidoping. Anunțul făcut de ITIA

Deea Maxer dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Dinu Maxer

Deea Maxer a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit deschis despre motivul divorțului. Potrivit artistei, relația dintre cei doi nu mai era de mult timp roz, iar în urma eforturilor depuse au decis că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate. Mai mult chiar, vedeta a dezvăluit că fostul soț era violent verbal și irascibil, iar acest lucru a dus treptat la despățire. 

Adevărul despre despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer: „Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface!”
Deea și Dinu Maxer[Sursa foto: Instagram]

„E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Am un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casă, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru de faţă cu cei dragi, cu familia, copiii… Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ. Eu îl ştiam de acasă, nu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante”, a explicat Deea Maxer, potrivit Cancan.

„Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic. A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia. Dar există viață după divorț și vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață”, a mai spus vedeta.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul Ancăi Țurcașiu de fostul soț? Vedeta este nevoită să plătească sume mari pentru partaj

Deea, noi declarații despre relația cu Robert Drilea

Deea Maxer și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu Robert Drilea. Cei doi se înțeleg foarte bine, însă momentan nu au făcut pasul de a se muta împreună. Vedeta a spus că și Dinu Maxer are o altă iubită, pe care ea nu a cunoscută încă, însă cei doi copiii pe care îi au împreună o cunosc. 

Adevărul despre despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer: „Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface!”
Deea Maxer și Robert Drilea[Sursa foto: Instagram]

„După căsătorie, fiecare şi-a refăcut viaţa. Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi îmi asum asta! Dinu are şi el pe altcineva. Nu este prea repede! Eu nu o cunosc pe iubita lui Dinu, copiii o cunosc! Robert, de exemplu, nu ştia nimic despre mine. M-a cunoscut drept Andreea. El are 31 de ani şi lucrează în vânzări auto. Eu sunt mai mare cu doi ani decât el. Nu ştiu cât o să ţină, îmi doresc să fim fericiţi, nu ne-am mutat împreună. E fiecare la casa lui”, a mai spus Deea Maxer.