Stiri mondene

Dinu Maxer, despre cel mai traumatizant moment din viața sa: "Nu știm nici până acum cine e făptașul". Drama care l-a marcat profund pe artist

Dinu Maxer face mărturisiri cutremurătoare despre moartea misterioasă a fratelui său mai mic
Dinu Maxer [Sursa foto: Captură YouTube, colaj Radio Impuls]
Sub un zâmbet cuceritor, Dinu Maxer ascunde o adevărată tragedie. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fratelui său mai mic.

Dinu Maxer este întotdeauna cu zâmbetul pe buze în faţa fanilor săi. Însă, puţini sunt cei care ştiu faptul că fostul component al trupei Axxa, a trecut în urmă cu câţiva ani printr-o dramă greu de descris în cuvinte. Pe vremea când avea 14 ani, artistul și-a pierdut fratele, care avea doar 10 ani. Invitat recent în cadrul unei emisiuni TV, artistul și-a deschis sufletul în fața publicului cu privire la incidentele care au provocat tragedia. 

Dinu Maxer, despre cel mai traumatizant moment din viața sa
Dinu Maxer

Fratele mai mic al celebrului artist a murit sub șinele unui tramvai, însă din spusele unui martor, acesta ar fi fost prins cu capul între vagoane, după ce s-a speriat de o mașină care intrase în depășire. Drama cea mai mare a lui Dinu este că nici până acum nu s-a aflat adevărul despre accident și cine a fost vinovat. 

„După ce ne-am mutat în apartament, fratele meu, care era mai mic cu patru ani decât mine, a trecut neatent strada și a fost călcat de tramvai.

Am încercat cu echipele din televiziune, de anchetatori, să descoperim ce s-a întâmplat. Noi nu știm nici până acum cine e făptașul. 
El a trecut strada și a venit o mașină care l-a speriat și l-a făcut să se retragă și el a lovit tramvaiul pe lateral. Vatmanița a scăpat fiindcă nu a lovit frontal. Noi nu știm nici până acum pe cel mașina. L-a văzut cineva de la etaj pe cel cu mașina.
Inclusiv vatmanița a scăpat s-a căsătorit cu anchetatorul, ca să scape și s-a mușamalizat totul. Tatăl meu a rămas cu o frustrare teribilă. Fratele meu a fost înmormântat în Valea Jiului, iar în aceași zi dădeam treapta întâi la limba română, eu nu am fost la înmormântarea fratelui meu și am intrat al doilea din liceu
”, a declarat Dinu Maxer la  „După faptă și răsplată”.

Dinu Maxer face mărturisiri cutremurătoare despre moartea misterioasă a fratelui său mai mic
Dinu Maxer[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: “Am întinerit cu 10 ani”. Dinu Maxer a luat o decizie importantă după divorțul de mama copiilor săi, Deea. A surprins pe toată lumea cu această schimbare

Fosta soția l-a ajutat să depășească momentul critic din viața sa

Dinu Maxer a fost foarte afectat de pierderea sa, însă persoana care l-a făcut să treacă peste momentele dificile a fost chiar mama copiilor săi. Când

Deea a apărut în viața lui, artistul a devenit cu totul alt om, după cum el a declarat. În momentul în care s-au văzut, cântărețul i-a spus acesteia că e îndrăgostit de ea, dar că nu vrea să se căsătorească niciodată și să aibă copii.

Deea și Dinu Maxer
Deea și Dinu Maxer

Citește și: Dinu Maxer, despre relația sa cu Nicoleta Luciu. Artistul critică dur primul pictorial al fostei sale iubite, din Playboy: "Nu mi-a plăcut deloc. A fost varză."

Artistul a fost traumatizat din cauza pierderii fratelui său, dar și a divorțului părinților și a crezut că această variantă este cea mai bună. Deea a reușit să-l convingă ca familia e cea mai importantă, iar în prezent aceștia au doi copii: un băiețel și o fetiță.