Stiri mondene

Cum a reacționat iubitul Războinicei Andreea când a auzit de plecarea la Survivor: „Cu jumătate de inimă plângea...”

 iubitul Războinicei Andreea
iubitul Războinicei Andreea [Sursa foto: Captură KANAL D]
Războinica Andreea a fost eliminată din competiția Survivor România, iar aseară a oferit primele declarații despre eliminarea sa din competiție.

Andreea a împărtășit în cadrul unui interviu primele impresii de după eliminarea sa de la Survivor România, însă fosta concurentă a fost întrebată și despre cele mai grele momente din Dominicană. Războinica nu s-a plâns de condițiile grele de odihnă sau de foame. Cel mai greu i-a fost să stea departe de cei dragi, mai ales că a plecat într-un moment sensibil pentru ea și pentru familia ea: Andreea urmează să se căsătorească. 

 iubitul Războinicei Andreea
iubitul Războinicei Andreea [Sursa foto: Captură KANAL D]

Da, ați citit bine! Războinica de la Survivor se va căsători, iar la nuntă vor fi invitați toți membrii echipei Războinicii, așa cum chiar ea a declarat în cadrul interviului oferit WOWnews. Din păcate, niciuna dintre fetele de la Războinici nu vor putea fi domnișoare de onoare pentru că Andreea are deja în cap câteva nume și nu se va abate de la lista făcută de ea și de iubitul ei. 

Andreea de la Războinici a vorbit pentru prima dată despre logodnicul ei

Andreea a mărturisit că i-a fost greu fără familia ei și abia așteaptă să se întoarcă acasă, acolo unde viitorul ei soț o așteaptă cu brațele deschise. 

„Pentru mine personal, cel mai greu a fost lipsa familiei și a celor dragi, și la familie intră părinții, iubitul, socrii mei, cumnații, toată lumea”, a spus Andreea de la Survivor România 2021. 

 iubitul Războinicei Andreea
iubitul Războinicei Andreea [Sursa foto: Captură KANAL D]

Înntrebată cum a reacționat iubitul ei în momentul în care ea i-a spus că va pleca în competiția din Republica Dominicană, Andreea a declarat că au fost sentimente contradictorii:  „Cu o jumătate de inimă plângea, cu jumătate râdea. Știa cât de mult îmi doream să concurez la această emisiune, dar știa că voi pleca de lângă el și atâta timp cât mie îmi face plăcere un lucru mă susține și este alături de mine mereu”, a mai declarat Andreea. 

Fosta Războinică nu știe decoamdată când se va întoarce în România, dar cu siguranță ne va ține la curent.