Stiri mondene

Faimoșii au câștigat imunitatea din nou! Zanni, clipe grele după ce a adus punctul decisiv

Faimoșii au câștigat imunitatea din nou! Zanni, clipe grele după ce a adus punctul decisiv
Faimoșii a fost echipa care a câștigat a doua imunitate a săptămânii, iar Războinicii vor fi nevoiți să nominalizeze un nou concurent spre eliminare.

Echipa Faimoșilor de la Survivor România au câștigat din nou imunitatea săptămâna aceasta, ceea ce înseamnă că niciun Faimos nu va părăsi competiția săptămâna aceasta. Meciul a fost câștigat de Faimoși cu 10 la 4, iar Zanni a fost cel care a adus punctul decisiv. Cu ultimele forțe pe care le-a avut, Zanni a câștigat, însă la finalul traseului a cedat și i s-a făcut rău. Cu ajutorul medicului și a energiei oferite de colegii lui, Zanni a reușit să treacă peste momentul greu.

Zanni a câștigat trofeul de imunitate și totodată a fost concurentul care a adus pe lângă punctele necesare imunității și cele trei ouă pentru fiecare Faimos și uleiul necesar pentru a găti. 

 

Războinicii, primele declarații după ce au pierdut imunitatea 

Războinicii au pierdut pentru a doua oară, dar spre deosebire de ieri, astăzi nu au mai fost tensionați în momentul în care au pierdut. Marinela a fost cea care a pus punctul pe „i” vineri seara și tot ea a fost cea care a spus în această seară că echipa Războinicilor a luptat până la capăt chiar dacă scorul era în favoarea Faimoșilor. 

Marinela: Astăzi pierd cu zâmbetul pe buze. Fiecare echipă a demonstrat tot ce poate. Atunci când am deschis scorul am simțit o adrenalină maximă și am simțit că putem. Vreau să-mi felicit echipa și chiar dacă am avut o discuție ieri, simt că nu ne-a demoralizat. 

Alin: S-ar putea ca afirmația pe care o voi face pe unii îi va suprinde. Consiliul mi se pare cel mai safe loc și cel mai neliștitor. Pe oricare traseu sportiv te poți accidenta, dar în consiliu mă duc mereu foarte liniștit pentru că eu doar propun. Pentru colegii mei (n. red: cei nominalizați): dacă pleacă acasă, ajunge acasă la familie, dacă rămâne în concurs, este și mai puternic pentru că înseamnă că publicul îl apreciază pentru tot ce a făcut.