Stiri mondene

Mesajul fostei soții a lui Andrei Aradits după ce actorul a anunțat că divorțează: ”Schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu”. Ce spune despre mariajul eșuat

Mesajul fostei soții a lui Andrei Aradits după ce actorul a anunțat că divorțează
Andrei Aradits și fosta soție, Andreea [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Înainte de anunțul divorțului, fosta soție a lui Andrei Aradits a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale. Iată ce a declarat.

După o căsnicie de aproape două decenii, Andrei Aradits și Andreea au decis să o ia pe drumuri separate. Fosta soție a actorului este plecată în India de câteva luni bune, urmând acolo un curs de yoga. Aceasta este instructoare de yoga și aprofundează domeniul. Cu câteva zile înainte ca actorul să anunțe că au divorțat, Andreea Aradits a postat pe contul ei de Instagram un mesaj inspirațional, în care a explicat că se bucură de tot ce îi oferă viața, dar mai ales de lecțiile pe care le învață de la fiecare persoană pe care o întâlnește. 

Mesajul fostei soții a lui Andrei Aradits după ce actorul a anunțat că divorțează
Andrei Aradits și fosta soție, Andreea

„Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo cu un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă puțin. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că vrem sau nu. Totul echivalează cu ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscător pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo pentru a învăța ceva și îi ascult.

", a scris Andreea Ardits.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Aradits (@andreea_aradits)

Andrei Aradits, declarații despre divorț

Actele de divorț au fost depuse din septembrie 2002, urmând ca zilele acestea să se pronunțe divorțul. Actorul nu a vrut să dea foarte multe detalii despre acest subiect, însă a spus că cel mai afectat a fost Eric, băiețelul lor.

Andrei Aradits
Andrei Aradits

Citește și: „Merg mai departe cu încredere-n mine”. Andreea Antonescu, noi declarații după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric )suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.(…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”,  a spus Andrei Aradits, în cadrul unui podcast.