Stiri

Cu se probleme de sanatate se confrunta cantareata Adele

adele
Ce este sciatica, boala de care suferă Adele  [Sursa foto: Instagram ]
Ce este sciatica, boala de care suferă cântăreața Adele.

Cu se probleme de sanatate se confruntă cântareața Adele. Artista internațională le-a dezvăluit recent fanilor ei că se luptă cu probleme de mobilitate, după ce a fost diagnosticată cu sciatica.

În nopatea de Revelion, Adele a avut un show la The Colosseum, în las Vegas. Artista în vârstă de 34 de ani le-a spus celor prezenți că a fost diagnosticată cu sciatică, motiv pentru care îi este foarte greu să se miște.„Zilele

astea mai mult mă târăsc, din cauza că sufăr de sciatică”, a spus cântăreața, în cadrul show-ului de Revelion.

Citește și: Adele a dezvăluit motivul pentru care vrea să facă pauză de la muzică: „Acesta este planul meu”

Ce este sciatica, boala de care suferă Adele

Adele a dezvăluit că suferă de o afecțiune a spatelui, mai exact sciatică, care afectează până la patru din 10 persoane de-a lungul vieții, potrivit Daily Mail.

Termenul de sciatica se refera la durerea resimțită de-a lungul traiectului nervului sciatic, care pornește din regiunea lombara si se extinde inferior, către coapse si fese, ajungând pana la nivelul piciorului. Această condiție poate fi ameliorată în urma unui tratament de câteva săptămâni.

adele
Adele a dezvăluit că suferă de o afecțiune a spatelui [Sursa foto: Captura Video]

Adele a fost afectată de probleme cu spatele jumătatea din viață ei, după ce a suferit două hernii de disc, unul când avea 15 ani, iar al doilea în urmă cu doi ani.

Citește și: Adele a dezvăluit cum a reușit să slăbeasă peste 45 de kilograme! La ce a fost nevoită artista să renunțe: „Era o problemă foarte mare pentru mine”

De asemenea, Adele are și un os în plus în coloana vertebrală. Majoritatea oamenilor au cinci oase în partea inferioară a spatelui, numite vertebre lombare, dar Adele are șase.

Adele a avut probleme cu spatele jumătate din viața ei

Adele a vorbit în trecutul ei despre problemele pe care le-a avut cu spatele. Celebra cântăreață a mărturisit că s-a confruntat cu aceste probleme de sănătate mai bine de jumătate din viața ei.

„Jumătate din viață am avut probleme cu spatele. Se inflamează ori de la stres, ori de la o poziție proastă în care stau. Însă în clipa în care mi-am întărit abdomenul, spatele nu mi-a mai făcut atât de multe probleme, iar asta înseamnă că pot face mai mult, cum ar fi să alerg alături de copilul meu”, a declarat cântăreața internațională, în anul 2021.