Stiri mondene

Adele a dezvăluit cum a reușit să slăbeasă peste 45 de kilograme! La ce a fost nevoită artista să renunțe: „Era o problemă foarte mare pentru mine”

Adele a dezvăluit cum a reușit să slăbeasă peste 45 de kilograme
Adele a dezvăluit cum a reușit să slăbeasă peste 45 de kilograme [Sursa foto: Instagram]
Adele a reușit să slăbească peste 45 de kilograme. Artista a dezvăluit la ce a renunțat, dar și de ce a luat această decizie!

Adele, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din întreaga lume, a făcut furori când a apărut în 2020, la petrecerea lui Drake, într-o formă de zile mari. Vedeta de peste ocean a slăbit considerabil, ceea ce i-a șocat pe mulți dintre fani. Majoritatea s-au gândit că artista ar fi apelat la intervenții chirurgicale, însă Adele a făcut eforturi mari pentru a da jos kilogramele în plus.

Adele a dezvăluit cum a reușit să slăbeasă peste 45 de kilograme
Adele a dezvăluit cum a reușit să slăbeasă peste 45 de kilograme[Sursa foto: Instagram]

Adele a renunțat la fumat și la ceaiul îndulcit cu zahăr

După ce era cât pe ce să-și piardă vocea, Adele a decis să renunțe la fumat. În ceea ce privește alimentația, cântăreața a eliminat zahărul din dieta ei, alimentele iuți și citricele. I-a fost cel mai greu când s-a apucat de sport, însă a tras din greu la antrenamentul de fitness, fiind ajutată de Camila Goodis, o antrenoare cunoscută de pilates de la Hollywood. 

Adele a dezvăluit cum a reușit să slăbeasă peste 45 de kilograme
Adele a dezvăluit cum a reușit să slăbeasă peste 45 de kilograme[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adele a izbucnit în plâns! Motivul pentru care artista a vărsat lacrimi pe rețelele sociale: „Îmi pare sincer rău! Am încercat tot ce mi-a stat în putință”

„Dacă aș fi continuat să fumez, probabil că aș fi murit din cauza unei boli legate de fumat. Cred că asta este foarte rău. Dacă aș fi murit de cancer pulmonar, aș fi putut să mi-l dau singură, iar asta nu ar fi ceva de care să fiu mândră. Încercam să obțin rezistență pentru turneu, așa că am slăbit puțin. Acum încap în haine normale, din comerț, ceea ce era o problemă foarte mare pentru mine!”, a mărturisit Adele.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Citeste si: VIDEO: Adele a cântat live la Brit Awards 2022 piesa „I Drink Wine": „Sunt foarte mândră de mine că mi-am urmat intuiția”

Adele nu avea nevoie de un trup sculptat pentru a câștiga notorietate și a fi apreciată de public. Vocea inconfundabilă a făcut-o celebră și i-a adus admirația și dragostea fanilor. Vedeta recunoaște faptul că schimbările pe care le-a făcut au fost pentru ea, pentru a se simți mai bine în pilelea ei.