Stiri mondene

Cristina Șișcanu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, surprinsă cu obiecte rușinoase pe masă: „Să nu mă bănuiți...”

Cristina Șișcanu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”
Cristina Șișcanu a filmat din greșeală două lubrifiante care au fost uitate pe masă. Ce a spus despre ele când și-a dat seama de greșeala făcută.

Cristina Șișcanu s-a remarcat la „Bravo, ai Stil! Celebrities”  prin stilul elegant pe care l-a abordat, dar și pentru sinceritatea de care a dat dovadă pe parcursul competiției. Vedeta este în permanentă legătură cu fanii ei din online și le ascultă părerile și nu de puține ori a declarat că a pierdut nopți întregi răspunzând comentariilor din online. Ba mai mult, pentru că la un moment dat se vehicula pe rețelele de socializare că Andreea Tonciu ar fi cea protejată de juriu, iar Alexandra Ungureanu ajutată de persoane din cercul de cunoscuți ai lui Maurice, Cristina Șișcanu i-a întrebat direct pe jurați. În marea finală „Bravo, ai Stil! Celebrities”, Cristina Șișcanu i-a întrebat pe jurați dacă acuzațiile din online sunt adevărate (Citește și: Răsturnare de situație la Bravo, ai Stil! Celebrities! Cristina Șișcanu, întrebări dure pentru jurați)

Cristina Șișcanu, prinsă cu obiecte rușinoase pe masă. Cum a argumentat prezența lor

 Așa cum am scris mai sus, Cristina Șișcanu este în permanentă legătură cu fanii din online și expune mare parte din viața personală. 

Cristina Șișcanu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” a făcut mai multe story-uri pe rețelele de socializare în care arăta dezordinea din dressing-ul ei, însă în cadru au apărut și două obiecte care au stârnit hohote de râs în online.

Finalista „Bravo, si Stil! Celebrties” avea printre multele produse de machiaj și haine de tot felul și două lubrifiante. Binînțeles că cele două obiecte au stârnit semne de întrebare în online, așa că fosta concurentă din competiția de stil s-a simțit nevoită să dea explicații cu privire la cele două produse care au fost uitate pe masă și au apărut din greșeală și în cadru.

Cristina Șișcanu surprinsă cu lubrifiantul pe masă

„Ha, ha, și dacă ați observat în filmarea anterioară aceste sticluțe, să nu mă bănuiți de lucruri rușinoase. Eu îl folosesc pentru un wet look deavârșit. Deci este foarte bun”, a spus Cristina Șișcanu pe InstaStory, ușor rușinată.

Cristina Șișcanu surprinsă cu lubrifiantul pe masă

Nu știm dacă a folosit acest motiv drept o scuză, însă Cristina a primit și mesaje de la admiratoarele ei în care îi spun că nu ar fi fost nicio problemă dacă chiar ar fi folosit librifiante și ar fi recunoscut asta.

Cristina Șișcanu surprinsă cu lubrifiantul pe masă