Stiri mondene

Alexandra Ungureanu recunoaște că are mai multă încredere în ea în urma participării la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu [Sursa foto: Instagram]
Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate concurente din cadrul show-ului, atât de fanii de acasă, cât și de jurați.

Alexandra Ungureanu a impresionat în cadrul competiției prin diversitatea de stiluri abordate și prin talentul vocal pe care l-a etalat. Artista a recunoscut în cadrul unui interviu pentru Wowbiz.ro că a devenit mult mai încrezătoare în propriile forțe după participarea sa în cadrul competiției. 

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Instagram]

„Stilul meu s-a așezat în ultii ani, dar știi ce e diferit la mine? Cred că e încrederea pe care eu mi-am redat-o dată cu acest show pe cate l-am văzut ca o mare provocare, eu nefiind obișnuită cu zona asta de reality.

Cânt de foarte mulți ani, mergeam la emisiuni, să vorbesc despre mine, să-mi prezint piesele, dar despre mine, despre ceea ce mă emoționează, nu am mai fost pusă sub lupă așa cu multe dintre chestiile personale. Și faptul că am avut feedback foarte bun, lumea vine spre mine, mă apreciază și mă vede așa cum sunt, e o bucurie foarte mare pentru mine și normal că îmi dă încredere. Sunt foarte încântată că am ocazia să fac parte dintr-un proict de genul ăsta”, a spus Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu, emoții puternice la intrarea în competiție

Despre prima zi de filmări, Alexandra își amintește că a fost extrem de emoționantă, mai ales că intrase cu o moștenire lăsată de la Gina Chirilă, și anume stelulețele pe care ea le primise.

„Am avut niște emoții înfiorătoare când s-au deschis porțile pentru prima dată. M-a ajutat foarte mult faptul că am ales să difilez pe o piesă de-a mea. Dar au fost niște emoții care m-au copleșit și ele au continuat ulterior. De obicei, la fiecare ediție concept, se simt emoțiile și mai mult”

Și pentru că a adus în discuție galele de la Bravo, ai Stil! Celebrities, Alexandra Ungureanu a vorbit și despre emoțiile pe care le-a resimțit în prima gală.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Captură YouTube]

„Din câte îmi amintesc, nu m-a menajat Cătălin. Nu mi-a dat steluță din prima. E adevărat că eu am intrat în locul Ginei Chirilă care era însărcinată, nu se simțea prea bine, a ales să plece din proiect și cumva eu nu am intrat de la 0, am intrat cu o moștenire de steluțe care a fost foarte comentată la acel timp. Dacă ar fi fost să aleg, eu nu aș fi ales să iau acele stele pentru că știu că ar fi o povară”, a mai spus Alexandra Ungureanu.