Stiri mondene

Cine a câștigat „Bravo, ai Stil! Celebrities”?

Bravo, ai Stil! Celebrities - Marea Finală
Bravo, ai Stil! Celebrities - Marea Finală [Sursa foto: Captură KANAL D]
În această seara, la Kanal D, va fi desemnată cea mai stilată femeie din România. Lupta este una strânsă, însă doar una va fi câștigătoarea marelui premiu.

În urma voturilor publicului prin SMS, se va desemna, în direct la Kanal D, cea mai stilată celebritate din România.

Marea Finală a concursului „Bravo, ai Stil! Celebrities” va avea loc la 20:00. Cel de-al șaselea sezon își va desemna câștigătoarea și va fi încoronată drept cea mai stilată femeie din România.

Bravo, ai Stil! Celebrities - Marea Finală
Bravo, ai Stil! Celebrities - Marea Finală[Sursa foto: Captură KANAL D]

Steleuțele pe care concurentele le-au adunat de-a lungul acestei săptămâni sunt foarte importante pentru concurente, la fel și notele primite din partea juraților.

De altfel, este deosebit de important și modul în care toate cele șase concurente se vor prezenta în fața publicului și a juraților.
Liniile de votare sunt în continuare deschise, până în momentul în care Ilinca Vandici va spune, în direct, stop vot. 

Cine au fost primele concurente eliminate din Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities” 

Oana Radu și Cristina Șișcanu au fost ulimele concurente în clasamentul steluțelor și a notelor din partea juraților, așa că cele două sunt primele concurente care vor veni în față pentru a afla cine părăsește lupta. Alături de ele a fost și Andreea Tonciu, fiind nominalizată de celelalte concurente. 

Cristina Şişcanu
Cristina Şişcanu [Sursa foto: Facebook]

Prima concurentă care a părăsit finala, în urma voturilor publicului, este Cristina Șișcanu. A doua concurentă care a părăsit Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities” este Oana Radu. 

Deea Codrea a părăsit și ea Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities” în urma voturilor publicului. Lupta se dă între Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu și Theo Rose. 

Finalista care a pierdut lupta către marele premiu fiind eliminată este Andreea Tonciu. Lupta se duce între Alexandra Ungureanu și Theo Rose. 

Moment istoric la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Pentru prima dată în istoria emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”, voturile publicului au fost la egalitate. 50% dintre fani votează Alexandra Ungureanu, 50% votează Theo Rose. 

Concurenta din spatele culorii roz este câștigătoarea sezonului șase „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Câștigătoarea desemnată de public este Alexandra Ungureanu. 

 Ilinca Vandici, declarații emoționante înainte de Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities”

„Mă încearcă multe emoții…. A fost unul dintre cele mai intense și fabuloase sezoane <Bravo, ai stil!>. Orgoliile sunt enorme în Marea Finală, bătălia între cele șase  finaliste este acerbă, tensiunea este la cota maximă. Fiecare își dorește titlul și premiul pentru care au muncit un an de zile. Sunt mândră de ele, de ceea ce au reușit să realizeze. Această ultima săptămâna a fost plină de emoții, de recunoștință, de mulțumire pentru tot ceea ce a însemnat <Bravo, ai stil!Celebrities>”,  a spus Ilinca Vandici.