Stiri

Creatorii „La Casa de Papel” lanseză un nou serial dar cu epiosoade mai scurte

Sky rojo
Sky rojo
Casa de Papel a creat o adevăată isterie la nivel internațional și așa se face că producătorii au decis să mai producă un serial.

Sky rojo (Orizontul roșu) apare pe 19 martie și va fi diferit de alte seriale şi va debuta cu opt episoade de câte 25 de minute. 

Álex Pina şi Esther Martínez Lobato au transmis că le vor oferi pasionaţilor de seriale adrenalină şi umor negru prin intermediul acestui serial.

Citeste si: Serialul „Lupin”, noua isterie de pe Netflix. A depășit „The Queen’s Gambit” sau „Bridgerton”

Din distribuția serialului vor face parte Veronica Sanchez, Lali Esposito și Yany Prado, care vor interpreta rolul a trei prostituate, care își caută libertatea fiind urmărite de proxenetul lor de la Clubul Mireselor și de complicii acestuia. Cele trei femei pornesc într-o călătorie haotică, pe parcursul căreia trebuie să facă față mai multor pericole. Însă, întreaga experiență le consolidează prietenia, iar protagonistele descoperă cel mai important lucru: împreună sunt mai puternice şi au la îndemână mai multe opţiuni pentru a-şi reface vieţile.

„Ne-am dorit ca „Sky Rojo” să aibă aceeaşi acţiune frenetică, dar să folosim o durată de 25 de minute pentru a sublinia natura dinamică a acţiunii: evadarea, cursa pentru supravieţuire. Al treilea act al unui film sau al unui episod dintr-un serial este locul în care toată energia converge pentru a produce cea mai vibrantă explozie dintre toate conflictele care sunt povestite. Ceea ce ne-am propus a fost să facem un al treilea act constant, să ne canalizăm întreaga poveste prin acea energie frenetică”, spun Álex Pina şi Esther Martínez Lobato.