Stiri mondene

Cosmin Stanciu, eliminat din competiția Survivor România 2021

Cosmin Stanciu, eliminat din competiția Survivor România 2021
Cosmin Stanciu a fost eliminat din competiția Survivor România, din cauza unor probleme pe care le are cu plămânii.

Cosmin Stanciu a ieșit din competiția sportivă „Survivor România 2021”! Anunțul plecării sale a fost făcut de prezentatorul Daniel Pavel, în cadrul unui Consiliu de Urgență. Faimosul se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care din păcate, s-au agravat în ultima perioadă, motiv pentru care a fost eliminat din competiție.

„Acest concurent a avut probleme medicale, a fost sub supraveghere medicală, a urmat un tratament prescris de medic și nu mai primește acceptul medicului să intre pe traseele din Survivor România începând din acest moment. Acest concurent trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. Sănătatea este pe primul loc. Este în continuare sub tratament, dar decizia medicului e de a nu mai intra pe trasee la Survivor. Numele acestui concurent este Cosmin, pentru el Survivor România se oprește aici”,  a spus Dan Pavel

Cosmin Stanciu, eliminat din competiția Survivor România 2021

Cosmin Stanciu, despre problemele de sănătate

Fostul concurent de la Survivor România a oferit primele declarații despre problemele de sănătate. Pentru mai multe analize amănunțite, faimosul a ajuns de urgență la spital. În urma rezultatelor, medicii nu îi mai dau voie să intre pe traseu. 

„Mă simt ok atunci când nu fac efort sau când sunt sub supraveghere medicală, sub tratament. Nu mai sunt apt să fac efort, asta este momentul de care îmi era cea mai mare teamă.  Am insuficiență respiratorie și un plămân afectat, de aceea nu puteam respira foarte bine. Simțim tot ce nu este ok pentru organismul nostru, din păcate astea sunt consecințele.

Cosmin Stanciu, eliminat din competiția Survivor România 2021

Sunt trist, dezamăgit, e acel moment în care de ciudă îți vine să plângi, dar nu o să fac asta. Tot ce mi-am propus in viață am făcut singur și mereu am reușit, atât pe plan sportiv și viața mea de zi cu zi. O sa ajung cel mai mare antrenor, însă Survivor este unul dintre obiectivele pe care nu le-am putut îndeplini. E mentalitatea de campion și atunci când pierzi e greu. Survivor e o competiție extrem de grea, este o experiență unică și ceva din care înveți foarte multe”,  a spus Cosmin Stanciu. ”, a spus Cosmin Stanciu.