Stiri mondene

Survivor România! Dan Pavel, anunț important despre un Faimos

Dan Pavel, anunț important despre un Faimos
La primul joc de imunitate al săptămânii, Daniel Pavel, face un anunț important despre unul dintre Faimoși.

În seara aceasta la Survivor România se dă o nouă luptă pentru imunitate, iar Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți să lupte cu toate forțele pentru a câștiga. Totodată, prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, spune că are un anunț important de făcut pentru unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor. 

„Faimoșilor, Războinicilor, am un anunț important de făcut pentru voi. Este vorba despre un membru al echipei Faimoșilor, și anume despre Jador”, spune Daniel Pavel. 

Dan Pavel, anunț important despre un Faimos

Tensiuni în tabăra Războinicilor de la Survivor România 

Tensiunile au început să iasă la suprafață în tabăra Războinicilor aseară, când Starlin a început discuția desre Mellina. Mai mulți concurenți din echipa albastră i-au reproșat că a decăzut psihic de la pleacarea lui Musty și plus de asta, nu este așa cum ar vrea ea să pară. 

Lucrurile acestea au fost intuite și de Ana Porgras, care spune că Războinicii vor doar să păstreze anumite aparențe. 

Ana Porgras: Cei din echipa Războinicilor ei vor pe față să arate familia aia, dar cred că în interior sunt mai multe chestii. 

Dan Pavel, anunț important despre un Faimos

Sindy: Când mă uit în ochii ei văd răutate. 

Nici cei din echipa Faimoșilor nu scapă de conflicte. Din câte se pare, Faimoșii s-au răsculat împotriva lui Jador din cauza comportamentului său. Faimoșii și-ar dori mai multă liniște pe traseu pentru a se putea concentra asupra jocurilor. 

Zanni: Singurul talent pe care îl are e de a te șantaja emoțional. Se bagă pe sub pielea ta, te mângâie puțin. Să vezi un mitocan fără clasă. 

Dan Pavel, anunț important despre un Faimos

Cosmin: Să-și vadă de treabă să ne lase în pace și să ne vedem și noi de treaba noastră.