Stiri mondene

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, prima reacție după ce s-a spus că Faimoasa este falsă

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, prima reacție după ce s-a spus că faimoasa este falsă
După ce s-a spus că Elena Marin este falsă, Andrei a postat un mesaj controversat pe rețelele sociale. Cum a reacționat logodnicul faimoasei ?!

De-a lungul timpului, Elena Marin de la Survivor a stârnit o serie de controverse în cadrul competției. În ediția de sâmbătă seara, faimoasa a trecut prin momente dificile la Consiliul de Nominalizare, motiv pentru care a avut nevoie de medici. Întregul moment s-a întâmplat după un schimb de replici cu Zanni. Chiar dacă Elena Main se simțea rău, Zanni a continuat să o acuze de falsitate.

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, prima reacție după ce s-a spus că faimoasa este falsă

Andrei, logodnicul faimoasei, a ieșit de foarte multe ori în față și i-a luat apărarea. De data aceasta, Andrei a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj controversat după ce s-a spus că logodnica sa este falsă.

„Problema este că oamenii sunt urâți atunci când sunt reali și sunt iubiți atunci când sunt falși”, este mesajul postat de Andrei, iubitul Elenei Marin.

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, prima reacție după ce s-a spus că faimoasa este falsă

Andrei: „Sunt mândru de Elena”

Invitat în platoul emisiunii Teo Show, Andrei, logodnicul Elenei Marin, i-a luat apărerea faimoasei în fața telespectatorilor, spunând că Elena Marin nu se preface. De asemenea, Andrei a ținut să precizeze că neînțelegerie dintre concurenți apar în momentul în care camerele sunt închise.

Sunt convins că atunci când nu sunt camere, sunt locuri sau momente când nu se filmează, iar concurenții știu asta. Atunci apar înțepături. În momentul în care sunt filmați: „Hai să o încurajăm”. E afectată pentru că e ironizată, imitată...așa cum am văzut mai devreme. Eu cred că Survivor îi transformă cumva în adolescenți. Ești într-o bulă și nu îți mai dai seama cum e să gândești rațional. Eu sunt extraordinar de mândru de Elena, e de 6 luni acolo și nu are răutăți”, a povestit Andrei, la Teo Show.