Stiri mondene

Alex Velea, despre experiența Survivor România pentru Zanni: „Trebuie să-l ducem la psiholog când vine”

Alex Velea, despre experiența Survivor România pentru Zanni
Alex Velea a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre experiența de la Survivior România pentru Zanni. Nimeni nu se aștepta la aceste cuvine!

Pe Alex Velea și pe Zanni îi leagă mai mult decât o simplă colaborare profesională. Concurentul de la Survivor România 2021 a impresionat o țară întreagă cu povestea sa de viață. Cel care i-a dat o mână de ajutor faimosului încă de la început a fost Alex Velea. În prezent, atât el, cât și Antonia îl consideră pe  Zanni un membru al familiei lor. Mai mult, cei doi artiști se bucură de fiecare succes al lui Zanni în competiția fenomen din Republica Dominicană. Invitat în podcastul lui Speak, Alex Velea a vorbit deschis despre ce înseamnă în opinia sa, experiența de la Survivior România pentru Zannidache.

Alex Velea, despre experiența Survivor România pentru Zanni

Speak: Dar cât stau oamenii ăia acolo? 

Alex Velea: Până pe la finalul lunii, nu știu, cert e că e plecat de pe 3-4 ianuarie plecat. Trebuie să-l ducem la psiholog când se întoarce. 

Speak: Când vine acasă vorbește singur.

Alex Velea: Nu cred, am vorbit cu el. Și-a câștigat dreptul să vorbească. Eram în emisiune toți. Era fericit. E foarte greu. Am văzut când am fost noi la Asia, uite, el nu are mamă, nu are tată, nu are iubită, a plecat și sunt sigur că la capitolul ăsta nu a avut probleme. Dar să stai acolo să faci foamea, să nu ai unde să dormi, e nașpa rău. El a rămas la fel, i s-a lipit gura de spate. Are capul și părul mai mare decât... 

Alex Velea, despre experiența Survivor România pentru Zanni

Motivul pentru care Alex Velea refuză să participe la Survivior România

În continuare, Alex Velea le-a dezvăluit fanilor săi adevăratul motiv pentru care refuză să participe la Survivor România. Conform spuselor sale, și-ar fi dorit să trăiască această experiență, dacă era mai tânăr și nu avea familie.

Alex Velea, despre experiența Survivor România pentru Zanni

„Băi, nu mai am vârsta necesară. Am familie, am copiii. Dacă era să fiu adolescent, să am vârsta lor, îți dai seama, voiam să mă duc și să demonstrez ce pot eu, ce fac eu, dar așa nu. La Asia Express mi-a fost greu de tot. M-a omorât dorul și de Antonia și de copiii. Eram terminat. ”,   a mai adăugat Alex Velea.