Stiri mondene

Consiliu de urgenţă la Survivor România! Motivul pentru care au fost convocaţi concurenţii

Consiliu de urgenţă la Survivor România
Concurenţii de la Survivor România au fost convocaţi într-un consiliu de urgență în emisiunea de joi seara.

Concurenții de la Survivor România au pierdut aseară câte o colegă din fiecare echipă. Marilena de la Războinici s-a descalificat din cauza unei căderi de ordin psihic, argumentând că nu a mai stat niciodată atât de departe de familia ei și nu a resmițit niciodată lipsa mâncării atât de puternic. Pe de altă parte, și Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România în urma unor analize medicale. 

Alexandra Stan și Marilena s-au descalificat la Survivor România 

Marilena a părăsit competiția încă de la începutul jocului de recompensă, în vreme ce anunțul plecării Alexandrei Stan a fost făcut într-un consiliu de urgență. 

Atât Faimoșii cât și Războinicii au fost convocați, iar Daniel Pavel a făcut anunțul plecării Alexandrei Stan, dar nu înainte de a argumenta plecarea ei din jungla din Republica Dominicană. 

Consiliu de urgenţă la Survivor România

„Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, ne aflăm la un Consiliu de urgență. Circumstanțele speciale din ultimele zile au determinat existența acestui Consiliu de urgență și trebuie să stăm de vorbă. Competiția Survivor România este o competiție 100% reală. Este o competiție la care toate datele voastre fizice, psihice, mentale, emoționale ating cotele cele mai înalte. Vă luptați nu doar cu epuizarea fizică, vă luptați cu foamea, vă luptați cu presiunea psihică, cu presiunea socială a grupurilor din care faceți parte, a echipelor voastre. Survivor România este o competiție de cursă lungă, o competiție în care psihicul prevalează asupra fizicului de multe ori, în care mentalul vostru este cel care dă examen în fiecare zi și pe traseu și în taberele voastre. Situația despre care vreau să discutăm vizează pe unul dintre voi. După o serie de analize efectuate de acest anume concurent, după investigații medicale suplimentare, medicul a decis că acest concurent, din punct de vedere fizic și psihic, nu mai poate continua competiția Survivor România. Iar concurentul despre care vorbesc este Alexandra Stan”, a spus Daniel Pavel înainte de a anunța plecarea Alexandrei Stan.