Stiri mondene

Ami, concurentă la Survivor, după experiența Exatlon?! „Dacă se va mai face Survivor...”

Ami, concurentă la Survivor, după experiența Exatlon?!
Ami, artista care a făcut parte din al treilea sezon Exatlon România, nu spune „nu” unei noi experiențe de acest tip. Ami ar accepta să meargă la Survivor

Ami a făcut parte din cel de-al treilea sezon al competiției Exatlon România, o competiție, despre care, spune artista, nu se poate uita chiar atât de ușor. Ami a fost în urmă cu ceva timp în platoul WOWnews, acolo unde a vorbit cu Alex Mihei despre experiența sa la Exatlon, cum i se par concurenții de la Survivor, dar și dacă ar mai accepta o astfel de provocare. 

Artista a dezvăluit că în ultima vreme a devenit o mare pasionată a sporturilor extreme, astfel că nu ar spune „nu” unei experiențe de tipul „Survivor România”. 

„Mi-ar plăcea să încerc și experiența Survivor” ,  spune Ami vehementă. 

Ami își amintește perfect primul traseu la Exatlon România

Chiar dacă a trecut ceva vreme de la primul traseu pe care l-a parcurs în competiția Exatlon, Ami își amintește perfect primul traseu și plus de asta știe și cum s-a simțit în acele momente. Artista își amintește că îi era foarte cald și încă nu se obișnuise cu clima de acolo, dar cu toate acestea a dat totul și a adus două puncte încă de la primul joc, fapt care a făcut-o să se simtă mândră. 

Ami, concurentă la Survivor, după experiența Exatlon?!

Și pentru că adrenalina pe care a simțit-o la Exatlon a fost la un nivel maxim, Ami nu ar refuza să intre în competiția Survivor dacă acest lucru ar fi posibil. 

Ami, concurentă la Survivor, după experiența Exatlon?!

„Nu eram pregătită din punct de vedere fizic pentru că am primit astăzi propunerea și în două săptămâni am zburat. Asta e foarte interesant că dacă mergi pregătit cu de toate, cumva nu mai e fun. Trebuie să te bagi așa cu capul să vezi care sunt limitele tale. E o experiență pe care nu poți să o uiți așa ușor, așa că dacă se mai face Survivor, dacă nu o voi avea alte proiecte în plan, cu siguranță o să mai merg și eu. Mi-ar plăcea. Condițiile sunt altfel, e pe jumătate diferit”, a declarat Ami în cadrul emisiunii.