Stiri mondene

Răsturnare de situație la Survivor România: Marilena s-a descalificat! „Psihic, nu mai pot”

Marilena de la Survivor România s-a descalificat
Marilena, concurenta din echipa Războinicilor a părăsit competiția Survivor România, după ce a spus de mai multe ori că nu mai rezistă psihic.

Marilena a fost una dintre cele mai puternice concurente din echipa Războinicilor, însă de la o vreme a declarat că a decăzut din punct de vedere psihic și nimic nu o mai motivează pentru a rămâne în continuare în competiție. Concurenta a fost votată spre nominalizare de către colegii ei, însă în seara eliminărilor a aflat că a fost votată de public, devenind astfel, favorita publicului din echipa Războinicilor. În ciuda veștii pe care a primit-o, Marilena nu s-a putut bucura pentru că ea își dorea din toată inima să plece acasă. 

Așa se face că, după mai multe insistențe, Marilena a convins staff-ul emisiunii că nu mai rezistă în jungla din Dominicană și s-a luat decizia radicală. Marilena a fost descalificată din competiția Survivor România. 

Marilena de la Survivor România, descalificată. Primele declarații înainte de a pleca din junglă 

Înainte de pleca din echipa Războinicilor, Marilena a vorbit pentru prima oară cu sinceritate și a spus tot ce avea pe suflet. 

Marilena de la Survivor România s-a descalificat

„Este foarte greu ceea ce trăiesc acum. Psihic am decăzut foarte mult. Nu am putut să mă bucur la consiliu în totalitate de acel premiu pentru că eu nu mai vreau să mai continui și nu mă mai motivează nimic. Îmi pare rău pentru echipa mea pentru că în ultimul timp eu chiar i-am tras în jos.

Celor de acasă le mulțumesc că m-au susținut, dar eu nu mă mai regăsesc. În fiecare zi îmi amorțesc picioarele, mă trezesc plângând. Fiecare are viața lui și este foarte important să fii sincer cu tine. Am trăit cele mai intense clipe aici. Niciodată nu am mai dus lipsa mâncării atât de intens. Așa ceva nu am trăit niciodată și m-a făcut să Am descoperit că am un psihic foarte slab și nu îmi este rușine să ridic mâna și să spun că nu mai pot. Primele trei săptămâni am dat totul și cred că rezervele mele s-au terminat”, a fost discursul Marilenei înainte de a-și lua rămas-bun de la colegii ei de echipă. 

Colegii ei au rămas fără cuvinte în momentul în care prezentatorul emisiunii a făcut anunțul trist și s-au întristat la vestea că o concurentă atât de bună precum Marilena pleacă acasă. 

„Suntem nevoiți să te descalificăm. Aventura ta la Survivor se oprește aici. Drumul tău la Survivor România se oprește aici, Marilena”, a fost anunțul lui Daniel Pavel după discursul emoționant și sincer al Marilenei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)