Stiri mondene

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor la sfatul medicului: „Am un singur lucru pe care aș vrea să vi-l spun”

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor la sfatul medicului: „Am un singur lucru pe care aș vrea să vi-l spun”
Alexandra Stan a fost descalificată din competiția Survivor România, după ce vreme de câteva zile a fost sub îngrijirea medicilor.

Ediție de infarct aseară la Survivor România! După anunțul plecării Marilenei, iată că Dan Pavel a fost nevoit să-i convoace pe Războinici și pe Faimoși la un consiliu de urgență pentru a face un anunț important. 

Alexandra Stan a lipsit din competiție câteva zile la rând după ce a declarat că nu se mai simte deloc bine și că și-ar dori să plece acasă. Concurenta nu s-a mai simțit în stare să mai intre pe terenul de joc, motiv pentru care a fost trimisă de către prezentatorul Dan Pavel să fie consultată de medici. După mai multe zile în care a făcut analize și investigații suplimentare, Alexandra Stan s-a întors printre colegii ei, dar doar pentru câteva momente. 

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România

Prezentatorul Dan Pavel le-a amintit conurenților cât de importantă este sănătatea și faptul că Survivor, fiind o „competiție de cursă lungă” este foarte importantă tăria de caracter. 

„Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, ne aflăm la un Consiliu de urgență. Circumstanțele speciale din ultimele zile au determinat existența acestui Consiliu de urgență și trebuie să stăm de vorbă.  Competiția Survivor România este o competiție 100% reală. Este o competiție la care toate datele voastre fizice, psihice, mentale, emoționale ating cotele cele mai înalte. Vă luptați nu doar cu epuizarea fizică, vă luptați cu foamea, vă luptați cu presiunea psihică, cu presiunea socială a grupurilor din care faceți parte, a echipelor voastre.  Survivor România este o competiție de cursă lungă, o competiție în care psihicul  prevalează asupra fizicului de multe ori, în care mentalul vostru este cel care dă examen în fiecare zi și pe traseu și în taberele voastre”, a spus Daniel Pavel înainte de a anunța plecarea Alexandrei Stan. 

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a declarat Alexandra Stan.