Stiri mondene

Connect-R, dezvăluiri inedite despre Misha! Își dorește artistul să se recăsătorească cu fosta soție?!: „Nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei”

Connect-R, dezvăluiri inedite despre Misha! Își dorește aristul să se recăsătorească cu fosta soție?!
Connect-R, dezvăluiri inedite despre Misha! Își dorește aristul să se recăsătorească cu fosta soție?! [Sursa foto: Captură YouTube]
Invitat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Connect-R a vorbit despre fosta sa soție. Își dorește sau nu artistul să se recăsătorească cu Misha?!

Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar ruptura dintre cei doi a fost un şoc pentru fani. Deși au ales să urmeze drumuri separate, Connect-R și Misha se respectă reciproc și se implică în aceeași măsură în creșterea și educația micuței Maya, fiind doi părinți responsabili. Cu toate că au divorțat, cei doi artiști continuă să locuiască împreună de dragul copilului lor. 

Connect-R: „ Nu mai cred în căsătorie pentru mine”   

Întrebat în emisiunea „40 de Întrebări cu Denise Rifai” dacă se va recăsători cu mama copilului său, Connect-R a dezvăluit că nu crede că se va mai întâmpla acest lucru, mai ales că artistul nu se gândește la căsătorie. În cazul în care ar ajunge în fața altarului, cântărețul ar face pasul cel mare doar dacă ar găsi pe cineva care să nu îi impună să o facă fericită. Connect-R este de părere că fiecare persoană este responsabilă pentru fericirea sa. 

Connect-R, dezvăluiri inedite despre Misha! Își dorește aristul să se recăsătorească cu fosta soție?!
Connect-R, dezvăluiri inedite despre Misha! Își dorește aristul să se recăsătorească cu fosta soție?![Sursa foto: Facebook]

„Nu știu, nu cred (n.r dacă se va recăsători cu fosta soție, Misha). Pentru mine, viitorul nu există decât imaginat și, de obicei, nu îmi imaginez lucruri. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. Trecutul este o chestie care s-a întâmplat și care nu mai e în momentul ăsta.  Exact cum spunea Eminescu, trecutul și viitorul sunt file ale aceeași pagini. Nu știu, habar nu am, dar nu cred. Nu mai cred în căsătorie pentru mine pentru că am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să îmi extrag fericirea.

Citeste si: Connect-R, adevărul despre relația cu Diana Georgescu! De ce și-a părăsit artistul fosta iubită, chiar înainte de nuntă: „La două zile, ceva mi-a zis: Nu!”

Nu vreau să depind de lucrul ăsta. Fericirea mea depinde doar de mine și atât. Ideea asta cu jumătatea mea...care jumătate? Care jumătate, că suntem un întreg. Va exista o altă femeie în momentul în care o ființă de sex feminin va înțelege că nu eu sunt obligat să o fac fericită. Dacă va înțelege lucrul ăsta, cu siguranță vom putea coexista în aceeași casă, vom putea fi împreună, de ce nu să ne și căsătorim dacă își dorește, dar va trebui să înțeleagă că nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei. Dacă va înțelege lucrul ăsta da, e minunat.”, a spus Connect-R.