Stiri mondene

Connect-R a vorbit deschis despre viciile sale de la începutul carierei: „Aș schimba momentul...”

Connect-R
Connect-R [Sursa foto: Captură YouTube]
Connect-R a vorbit în podcast-ul lui Damian Drăghici despre viciile pe care le-a avut de-a lungul anilor și cum au ajuns aceastea să-l consume.

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți și longevivi artiști din România. Deși fanii îl văd mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele acelui zâmbet se mai ascund uneori și probleme, la fel ca în viața fiecărui om. Ei bine, de-a lungul carierei sale, cântărețul a avut parte de experiențe plăcute, dar și neplăcute. Invitat în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Connect-R și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a recunoscut cu ce probleme și vicii grele s-a confruntat la începutul carierei sale de artist.

Potrivit spuselor sale, au existat numeroase momente când artistul consuma substanțe interzise.

„Aș schimba momentul din viața mea când am dat de drogurile tari, o emoție mai fabricată și mai urâtă și o depersonalizare mai mare nu există. A fost o vreme în care nu mai înțelegeam nimic din viața mea. Eram cel puțin regele lumii. Mi-am dat seama după ce le-am lăsat. Nu mai eram atent cu aproapele meu, nu mai știam de mine. Succesul îți dă armele perfecte să te sinucizi. Dar am depășit. M-a făcut Dumnezeu ipohondru. Când am simțit asta și am văzut că slăbesc am zis: poate mor. E jale acolo și pot să spun că am trecut prin treaba asta și nu o recomand”, a mărturisit Connect-R, spunând că ajunsese în punctul în care nu mai putea să-i mai asculte pe cei din jurul său.

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Captură YouTube]

Connect-R a realizat că trebuie să-și arate adevărata față

În continuare, Connect-R a mai precizat că i-a fost foarte greu să apară în fața publicului său așa cum era el cu adevărat, spunând că imaginea pe care a afișat-o de lungul anilor era un falsă. Totodată, artistul și-a asumat această decizie. În prezent, Connect-R și-a găsit echilibru de care avea nevoie și a depășit toate momentele dificile din viața sa. 

Damian Drăghici și Connect-R
Damian Drăghici și Connect-R[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eu sunt acum un recipient în care energia asta frumoasă și-a găsit loc și care experimentează prin mine. Sunt un copil al lu Dumnezeu ca și tine, ca noi toți. Eu obișnuiam că fiu un 30% pe care îl afișez și un 70% pe care îl ascund. Mai nou e la 90% ce arăt, pentru că am trecut la o etapă a vieții de artist și cea personală în care nu mă mai interesează cum apar în ochii lumii, ci să interesează foarte mult cum sunt eu. Nu mă mai interesează așa de mult aparențele”,  a mai adăugat Connect-R.