Stiri mondene

Connect-R, impresionat de talentul lui Theo Rose: „Ar trebui să se bată producătorii pe ea”. Răspunsul artistei: „Asta spune multe despre el”

Connect-R, impresionat de talentul lui Theo Rose
Connect-R, impresionat de talentul lui Theo Rose [Sursa foto: Instagram]
Connect-R a rămas profund impresionat de vocea și talentul fostei concurente de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, iar Theo a răspuns în consecință.

Theo Rose este în momentul de față una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și asta pentru că vocea ei se mulează perfect pe orice stil muzical. Artista a bifat colaborări muzicale cu diverși artiști din breasla muzicii ușoare, dar a lansat și melodii cu artiști de muzică populară sau chiar manele. Theo Rose chiar a argumentat la un moment dat că îi place să cânte orice și a ales să împine genurile muzicale pentru ca publicul „să aibă de unde să aleagă”.

Theo Rose
Theo Rose [Sursa foto: Instagram]

Pe premisa „nu-ți place cum cânt eu muzica ușoară, ia o manea, nu-ți place nici maneaua, ia o populară și tot așa”, după cum a declarat fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” în cadrul unei emisiuni tv. 

Theo Rose, apreciată de Connect-R. Artista s-a emoționat profund după cuvintele adresate de artist

Connect-R a postat pe Insta Stories o scurtă filmare cu o interpretare a artistei, cu mențiunea: „Ar trebui să se bată producătorii pe ea”, fiind profund impresionat de intrepretarea ei.

La văzul acelui Insta Stories, Theo Rose a răspuns la rândul ei, spunând că nu se aștepta să primească laude la un artist pe care îl urmărea și aprecia încă de când era doar un copil.  

Theo Rose
Theo Rose [Sursa foto: Instagram]

„E așa mare lucru și mi-ar plăcea să vă dați și voi seama cât contează pentru una ca mine să primească susținerea și validarea din partea unui artist pe care și-a dorit să-l cunoască din totdeauna și de la care și-a dorit poate doar să o observe, bașca să creadă în ea, să o susțină, să vorbească despre ea.

Și l-am auzit pe Connect-R vorbind adesea despre tineri talentați, despre cât de mult crede în generația tânără. Și asta spune multe despre el și nu doar asta, au fost multe lucruri de-a lungul timpului care au spus multe despre Connect-R. Și vreau să-i spun că contează așa mult! Connect-R, mulțumesc și te iubim că nu cauți să judeci sau inhibi, ci doar să susții și iubești”, a declarat Theo Rose în urmă cu câteva zile.