Stiri mondene

Connect-R, mesaj emoționant de ziua mamei sale. Care a fost relația dintre cei doi: „Nu mi-a zis `te iubesc`”

Connect-R, mesaj de ziua mamei sale
Connect-R, mesaj de ziua mamei sale [Sursa foto: Facebook]
Connect-R serbeaază astăzi ziua de naștere a mamei sale, motiv pentru a găsit un prilej important prin care să-i spună ce simte pentru ea.

Connect-R a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama sa și un mesaj emoționant prin care face o paralelă cu ziua lui Mihai Eminescu. Artistul a amintit că mama sa este născută în aceeași zi cu marele poet, dar spune că azi nu este despre „Luceafărul poeziei românești”, ci despre „Luceafărul” din viața lui. 

„Ti-am iubit `La Steaua`. Ti-am iubit `Scrisoarea`.

Ti-am iubit `Luceafarul`, ți-am iubit `Cand Marea!`. Ti-am iubit poezia, `Dragostea si drama`. Dar azi nu-i doar despre tine. Azi e despre Mama! La multi ani, Mama! Te iubesc! Multumesc! La multi ani, Mihai Eminescu !”, a scris Connect-R pe rețelele de socializare. 

Connect-R a vorbit în podacast-ul Laurei Giurcanu despre relația cu mama sa 

C onnect-R a fost invitatul Laurei Giurcanu de curând, în podcast-ul ei, și au vorbit, printre altele și despre relația artistului cu mama sa. Artistul are doar cuvinte de laudă la adresa mamei sale, însă un singur lucru i-a lipsit: nu i-a spus niciodată „Te iubesc!”.

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Captură YouTube]

Laura Giurcanu: Care a fost relația ta cu părinții tăi atunci când creșteai?

Connect-R: La noi la țigani este o dragoste nemărturisită, dar de jertfă. La noi nu a existat treaba asta cu „hai, mami, te iubesc. Ai grijă de tine la școală”. Niciodată nu mi-a zis mama „te iubesc”. Ba chiar, noi la un moment dat am făcut front comun cu sora mea și am stat să ne aducem bine aminte și ne-am dus la ea acasă și am zis: „Vezi că ne-am dat seama de un lucru. Nu ne-ai pupat niciodată”. „Eeee, exagerați!. „Nu ne-ai pupat niciodată, despre ce vorbim”. Și zice: ee, maică, copiii se pupă în somn. Dar dragostea ei a fost una de super-erou.De jertfă totală. Tu să ai trei-patru locuri de muncă și să nu-ți iei un dres ca femeie și totul pentru copii, totul pentru copii.

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Captură YouTube]

I-am și zis: aveam nevoie. Îi mai zic acum când mă mai duc pe la ea. Mă pun în poala ei și îi zic: „Hai, mângâie-mă pe cap și spune-mi „Taci cu mama”.

Laura Giurcanu: Și ea ce spune?

Connect-R: Măi, maică, ai înnebunit? Lasă-mă în pace. Dar până la urmă mă mângâia.

Connect-R recunoaște că mama lui a fost nevoită să fie mai dură din cauza condițiilor vitregi. Dar cu toate acestea, recunoaște că a fost mai bine că mama lui a s-a comportat mai rece cu el și sora lui pentru că tatăl lui este omul visător din familie.

„E zen, nu are un fir de păr alb în cap. Când mă mai vede așa trist zice: `Semeni cu mă-ta`, a dezvăluit artistul despre tatăl lui.