Stiri mondene

Connect-R este „șantajat” de fiica lui. Ce i-a spus Maya când artistul nu a vrut să-i cumpere o păpușă: „Ești un tătic cu bani”

Connect-R și fiica lui, Maya
Connect-R și fiica lui, Maya [Sursa foto: Instagram]
Connect-R își iubește fiica ca pe ochii din cap și recunoaște că uneori cade pradă „vrăjitoriilor” ei.

Connect-R o iubește ca pe ochii din cap pe Maya și recunoaște că de cele mai multe ori când vrea să fie rigid cu ea nu poate pentru că cedează instant privirii duioase de copil care îl imploră să-i facă pe plac. 

Invitat în cadrul unei emisiuni tv, artistul recunoaște că este extrem de iubitor cu fiica sa și chiar și-au făcut un ritual al lor:  „Sunt prea pupăcios.

Asta e vorba mea ori de câte ori vin acasă, de câte ori plec: Tăticul își așteaptă pupicul”, a spus Connect-R. 

Replica spusă de Maya care l-a șocat pe Connect-R. Cum a reacționat când fiica lui i-a spus că este un „tătic cu bani” 

Artistul spune că nu are pretenții ca fiica lui să învețe extraordinar de multe lucruri la școală, dar și-ar dori ca Maya să fie responsabilă.

Iar asta nu se poate mereu pentru că fetița știe deja că tatăl ei este un artist și se așteaptă să fie răsfățată asemenea unui copil de bani-gata, ceea ce Connect-R nu acceptă. Într-una din zile Maya l-a uimit pe tatăl ei cu dorința sa, dar și cu modalitatea în care și-a exprimat-o. 

Connect-R și fiica lui, Maya
Connect-R și fiica lui, Maya[Sursa foto: Instagram]

„Vreau ca ea să fie responsabilă. La un moment dat mi-a spus o vorbă care m-a pus pe gânduri foarte tare.

Nu știu de unde a auzit-o. Mi-a zis: `Mai vreau o păpușă`. Și îi zic `păi săptămâna trecută ți-am mai luat una`.` Păi ce, ești Connect-R. Păi ești un tătic cu bani`. Și atunci m-a pus în gardă puțin și am început să funcționăm cu recompense.  Face la pian mai mult decât i-a dat doamna profesoară, primește ceva. Încercăm să o responsabilizăm cumva”, a mai spus Connect-R care admite că Misha este mai rigidă cu Maya, motiv pentru care simte că există un echilibru în educația fetiței sale. 

„Cu maică-sa nu-i merge. Ea îmi spune tot timpul: vezi că te fraierește, te face praf. Te șantajează, te face praf. Ea e mai riguroasă și simt că este un echilibru. Nu vreau să fie fiică-mea vreun chimist sau habar n-am, nu trebuie să știe atât de multe lucruri. Trebuie să citească, să mănânce corect și să facă sport”, a mai declara Connect-R în cadrul emisiunii la care a fost invitat.