Stiri

Concertele violonistului David Garrett de la Bucureşti şi Cluj-Napoca, amânate până în luna septembrie: „Aștept cu nerăbdare să revin pe scenă”

Concertele lui David Garrett din 2022 se amână din nou
Concertele lui David Garrett din 2022 se amână din nou [Sursa foto: Instagram]
Concertele lui David Garrett de la Bucureşti şi Cluj-Napoca, programate în mai, se amână pentru luna septembrie. Ce se întâmplă cu biletele deja achiziționate?!

Managementul violonistului David Garrett a decis amânarea tuturor concertelor din cadrul turneului european „Alive” programate pentru lunile aprilie şi mai 2022, din cauza situaţiilor internaţionale asociate şi a restricţiilor epidemiologice. Evenimentele ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 17 mai la Sala Palatului din București și pe 20 mai la BT Arena Cluj-Napoca au fost programate din nou. Noile date ale concertelor vor avea loc pe 1 septembrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, iar pe 3 septembrie, la Sala Palatului din București. 

Concertele lui David Garrett din 2022 se amână din nou
Concertele lui David Garrett din 2022 se amână din nou[Sursa foto: Instagram]

„Aștept cu nerăbdare să revin în sfârșit pe scenă, alături de band-ul meu și, să cântăm din nou pentru toți cei care iubesc muzica noastră. În aceste vremuri dificile, momentele pozitive și clipele de fericire sunt extrem de importante pentru noi toți. Vă mulțumim foarte mult pentru răbdare, înțelegere și, bineînțeles, pentru loialitate. Până în luna septembrie, când ne vom întâlni la Cluj-Napoca și București, vă doresc să aveți grijă de voi și să rămâneți sănătoși", a transmis David Garrett.

Citeste si: Elena Gheorghe, anunțul mult așteptat de fani! Artista revine pe scenă, după doi ani de pauză: „Acum ne concentrăm foarte tare pe carieră”

Noul turneu „Alive” marchează un nou început pentru artist, în stilul inedit, violonistul celebrează viaţa adoptând un repertoriu complex şi variat, o fuziune între muzica clasică şi cele mai cunoscute melodii pop. 

Concertele lui David Garrett din 2022 se amână din nou
Concertele lui David Garrett din 2022 se amână din nou[Sursa foto: Instagram]

Am creat un repertoriu plin de speranţă, dar care reflectă şi durerea pe care am simţit-o cu toţii în ultimele luni. Sunt cântece care inspiră la pofta de viaţă- pline de energie şi emoţie, melodii magice”, a mai transmis violonistul.

Citeste si: Concertul Sting de la Cluj-Napoca, reprogramat pentru data de 30 septembrie 2022

Biletele cumpărate pentru cele două concerte își păstrează valabilitatea pentru reprezentațiile din luna septembrie. Conform legislației în vigoare, cumpărătorii de bilete pot opta pentru preschimbarea biletelor în vouchere, în termen de 30 de zile calendaristice.

Video: David Garrett- Beauty And The Beast

Video: David Garett- Shallow