Stiri mondene

Inna, moment de panică! Artista a fost evacuată dintr-un hotel din Mexic: „A fost puțin înfricoșător! Am stat pe stradă.”

Inna a fost evacuată dintr-un hotel din Mexic
Inna a fost evacuată dintr-un hotel din Mexic [Sursa foto: Instagram]
Inna a fost evacuată dintr-un hotel din Mexic. Ce i s-a întâmplat, de fapt, artistei?!

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară! Cântăreața are o carieră de succes și se poate mândri cu o mulțime de colaborări alături de alți artiști internaționali foarte cunoscuți. De-a lungul timpului, vedeta a fost nevoită să treacă prin situații neplăcute în călătoriile sale. În cadrul unui interviu oferit pentru publicația Playtech.ro, Inna spune că se teme de cutremure și și-a adus aminte de un episod care a reuşit să o marcheze.

Conform suselor sale, artista  a prins un cutremur de 6,6 grade în timp ce se afla în Mexic, și a fost blocată pe un aeroport din Turcia, dn cauza ninsorilor.

Inna a fost evacuată dintr-un hotel din Mexic
Inna a fost evacuată dintr-un hotel din Mexic[Sursa foto: Instagram]
 

„Cred că mai toți cei pe care îi cunosc se tem în egală măsură de astfel de calamități. Probabil cutremurele sunt și mai scary, mai ales dacă au magnitudine mare. Acum 10 ani în Mexic am experimentat un cutremur de 6.6 grade pe scara Richter. A fost puțin înfricoșător, pentru că evident, s-a întâmplat din senin, am fost evacuați din hotel, am stat pe stradă, dar în scurt timp, ne-am întors în camere și totul a fost ok”, a spus Inna.

Inna a fost evacuată dintr-un hotel din Mexic
Inna a fost evacuată dintr-un hotel din Mexic[Sursa foto: Instagram]

Inna a recunoscut ce face în mod obsesiv, înainte de concerte: „Fac asta fără un motiv anume”

În urmă cu două sătămâni, Inna le-a dezvăluit fanilor din mediul online că a dezvoltat un obicei pe care îl face, în mod obsesiv, înainte de concerte. Vedeta îl numește „un secret” și spune că obișnuiește să recurgă la gestul respectiv când este tensionată. 

Citeste si: Inna, detalii neștiute din cariera sa! Artista a recunoscut ce face în mod obsesiv, înainte de concerte: „Fac asta fără un motiv anume”

„Asta a fost înainte de show-ul meu din Turcia. Un mic secret: Când sunt tensionată, dau scroll pe telefonul meu obsesiv, fără un motiv anume”, a spus Inna.

Citește continuarea aici!