Stiri mondene

Cleopatra Stratan și Edward Sanda aduc magia și emoția în emisiunea "Roata Norocului"!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda aduc magia și emoția în emisiunea
Cleopatra Stratan și Edward Sanda a [Sursa foto: Kanal D]
În această duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor avea parte de o surpriză specială, Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor fi invitați în celebra emisiune concurs "Roata Norocului", show-ul prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.

Într-un gest de solidaritate și compasiune, Cleopatra Stratan și Edward sunt prezenti in platoul emisiunii pentru a sprijini o familie greu încercată de soartă. Emisiunea "Roata Norocului" este celebra pentru distracția la cote maxime și divertismentul de calitate pe care îl oferă. Această ediție specială nu face excepție, aducând în prim-plan puzzle-urile buclucase, muzica buna, premiile uriașe și umorul de calitate. Telespectatorii vor fi captivați de energia pozitivă și de interacțiunea dintre Cleopatra Stratan, Edward Sanda și cei aflati in platoul show-ului.

"Roata Norocului", show-ul prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.
"Roata Norocului", show-ul prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.[Sursa foto: Kanal D]

Noua ediție a emisiunii "Roata Norocului", la Kanal D, îi are invitați pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda 

Cleopatra Stratan este o tanara artistă remarcabilă, cunoscută pentru vocea și talentul său în interpretarea pieselor. În același timp, Edward Sanda, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, a captivat publicul cu hiturile sale de succes și interpretarea emoționantă.

Citește și: Invitatul de 12: Secretul relației de 17 ani dintre Florian Rus și soția sa. Cum reușesc ei să mențină sentimentele de iubire: "Mi se pare o minune că am rămas împreună atâția ani"

 Nu ratați duminica, de la ora 20:00, o noua editie a emisiunii "Roata Norocului", la Kanal D, ce îi are invitati pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda, va fi o  seară plină de distracție, emoție și generozitate!