Stiri mondene

Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat| Andia, dezvăluiri inedite despre evoluția ei ca artist independent. Cum a luat naștere colaborarea dintre ea și băieții de la DJ Project

Andia, dezvăluiri inedite despre colaborarea cu Dj Project
Andia
Andia a fost invitata celor doi prezentatori ai matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2. Artista a dezvăluit cum a ajuns să colaboreze cu Dj Project. Iată declarațiile făcute!

Andia a cunoscut succesul când a acceptat să cânte piesa celor de la DJ Project, ”Retrograd”. Melodie care a strâns 35 de milioane de vizualizări, iar în momentul de față, Andia se află printre cele mai bune voci feminine din România. De-a lungul timpului, cântăreața a reușit cu fiecare lansare să anticipeze trendurile momentului și să producă hituri care au ajuns rapid în topurile radiourilor din România. Andia își trăiește visul muzical și nu o spunem noi, ci premiul pe care l-a obținut la Romanian Music Awards.

Cu un timbru aparte, ușor de recunoscut de cei care îi ascultă piesele, artista a câștigat distincția „Cel mai bun cântec pop”.

Cum a luat naștere colaborarea dintre Andia și băieții de la DJ Project
Andia

Cum a luat naștere colaborarea dintre Andia și băieții de la DJ Project

Artista a fost invitata celor doi prezentatori ai matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" și le-a vorbit ascultătorilor Radio Impuls și telespectatorilor Kanal D2 despre cum a ajuns să colaboreze cu băieții de la DJ Project.

Citește și: Invitatul de 12: Andia, dezvăluiri despre primul album și piesa „Sfârșitul lumii”: „E piesa care a ajuns cel mai repede la oameni”

"Prima dată eu am lansat piesa Salcâmii cu Paul și după au venit băieții de la DJ Project, noi ne-am cunoscut prin Alexandru Pelin, un prieten de studio. Alexandru Pelin este cel care scrie versurile la piesele pe care le-am avut până acum.

Băieții de la DJ Project căutau o voce feminină, iar eu am fost recomandată de Alexandru. Așa ne-am cunoscut.". a spus Andia.

Andia, despre noua piesă lansată: "T e duce pe culmile emoției și fericirii"

„Scrie-mi orice” este un nou cântec de dragoste lansat de Andia, care vorbeste despre sentimentele pe care finalul acesteia le produce. Piesa a fost compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, scrisă de Alex Pelin și produsă de Vlad Lucan la studiourile ATOM, casa de discuri care o reprezintă pe artistă.

Andia, dezvăluiri inedite despre colaborarea cu Dj Project
Andia[Sursa foto: Captură YouTube, colaj Radio Impuls]

Citește și: „Anotimpuri” de la Andia și Spike pe primul loc în Hot 40 pentru a treia săptămână

"Piesa 'Scrie-mi orice' este pentru mine o piesă deschisă, o piesă de dragoste, dar față de celelalte este mult mai pozitivă și te duce pe culmile emoției și fericirii, așa văd eu piesa, fiind scrisă de Alexandru Pelin și produsă de Vlad Lucan", a mai spus Andia.