Stiri mondene

Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat| Misha Miller a dezvăluit cu cine ar vrea să colaboreze în viitor: "Îmi place foarte mult ce face în ultima vreme"

Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat| Misha Miller a dezvăluit cu cine ar vrea să colaboreze în viitor:
Misha Miller, una dintre cele mai fresh voci ale momentului, a fost invitata celor doi prezentatori ai matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2. Artista a dezvăluit cine este artistul cu care își dorește să colaboreze. Iată despre cine este vorba!

Misha Miller a reușit să cucerească atât publicul din România, cât și pe cel de peste hotare cu piesele pe care le-a lansat. Pe numele ei, Mihaela Arsene, Misha a făcut furori cu piesa Smoke me, care a ajuns pe locul 1 în topurile muzicale din Turcia, Grecia și Bulgaria. Artista este o combinație de voce puternică și atribute fascinante care se împletesc și duc la povești pline de emoție.

De-a lungul carierei sale, Misha Miller a semnat colaborări importante și piese care au devenit rapid adevărate hituri, ajungând pe primele locuri în trending.

Citește și: Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat| Andia, dezvăluiri inedite despre evoluția ei ca artist independent. Cum a luat naștere colaborarea dintre ea și băieții de la DJ Project

Misha Miller, artista care a trecut granițele țării și a ajuns celebră cu melodiile sale peste hotare, a recunoscut cu ce artiști i-ar plăcea să colaboreze

Misha Miller a fost invitata celor doi prezentatori ai matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" și le-a vorbit ascultătorilor Radio Impuls și telespectatorilor Kanal D2 despre carieră, familie și proiectele de viitor. Are o mare comunitate de fani pe rețelele sociale, care îi fredonează piesele și alături de care dezbate subiecte din domenii diverse. În afară de ceea ce vedem în mediul online, am aflat că Misha Miller  își dorește să colaboreze cu doi mari artiști internaționali consacrați. 

Citește și: Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat| Denis Matroș, despre povestea Academiei de Tik Tok: "Este bazat pe informațiile mele acumulate în cinci ani"

"Nu știu dacă a fost un proiect care l-am regretat că nu l-am dus la bun sfârșit, de regulă eu sunt omul ăla care dacă mi-am pus ceva ca scop, indiferent ajung în punctul ăla.(...) Dacă îmi doresc să colaborez cu cineva din afară l-aș alege pe The Weeknd sau Rosalia. Vara asta o să merg să-l văd pe The Weeknd în turneul lui.(...) Din România îmi place foarte mult Mario Fresh ce face în ultima vreme.", a spus Misha Miller.