Stiri mondene

Cleopatra Stratan nu vrea să facă o facultate. Decizia artistei: „O pierdere de timp”

Cleopatra Stratan nu vrea să facă o facultate.
Cleopatra Stratan nu vrea să facă o facultate. [Sursa foto: Instagram]
Cleopatra Stratan și-a suprins fanii cu o nouă decizie controversată. Artista a anunțat că nu are de când să-și continue studiile după liceu.

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi și urmează să se căsătorească cu Edward Sanda chiar în toamna aceasta. Artista a fost cerută de soție de iubitul ei, Edward Sanda, chiar în ziua în care a împlinit 18 ani și artistul chiar a declarat în cadrul emisiunii Teo Show că urmează să facă nunta cu iubita sa anul acesta. 

Cleopatra Stratan a decis să nu facă studii superioare! Cum își motivează alegerea

Cleopatra Stratan urmează să dea examenul de bacalaureat anul acesta, iar fanii ei au întrebat-o ce planuri are după terminarea liceului. Nu mică le-a fost mirarea să afle că artista nu mai vrea să mai continuie studiile spunând că este o pierdere de timp și că momentan nu consideră că ar avea nevoie de studii superioare. 

Cleopatra Stratan nu vrea să facă o facultate.
Cleopatra Stratan nu vrea să facă o facultate. [Sursa foto: Instagram]

„După liceu, nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare și că facultatea nu garantează succesul (mă refer în cazul meu). Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor că am nevoie de facultate, o pot face oricând. În viață ca să ai succes trebuie să știi ce vrei, nu ce se vrea!”, a scris Cleopatra Stratan pe InstaStory. 

Cleopatra Stratan nu vrea să facă o facultate.
Cleopatra Stratan nu vrea să facă o facultate. [Sursa foto: Instagram]

De altfel, fanii din mediul online se întreabă dacă nu cumva decizia artistei de a se căsători la o vârstă atât de fragedă, este una cam pripită. Însă atât Edward Sanda cât și Cleopatra Stratan au declarat în nenumărate rânduri că decizia lor nu se va schimba indiferent de vreme. (Citește și:

Citeste si: Bat clopote de nuntă în showbiz! Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc anul acesta

Întrebată tot în cadrul unei sesiuni de întrebări de pe Instagram dacă este pregătită de viața alături de Edward Sanda, artista a scris foarte sigură pe ea:  „Desigur! Alături de el sunt pregătită pentru orice!”.