Stiri mondene

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stabilit data nunții: „Mai aproape de toamnă”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stabilit data nunții
Edward Sanda a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show că el și Cleopatra Stratan au de gând să facă pasul cel mare toamna aceasta.

Zvonurile sunt adevărate! Edward Sanda și Cleopatra Stratan chiar se căsătoresc anul acesta, iar vestea cea mare a fost dată chiar de artist în timpul emisiunii Teo Show. Venit să-și promoveze noua piesă pe care a lansat-o chiar ieri, Edward Sanda a fost întrebat și de partea sentimentală, iar el a fost bucuros să anunțe că anul acesta va fi mare nuntă în showbiz.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stabilit data nunții

Artistul spune că el și Cleopatra Stratan vor merge în fața alatrului anul acesta, iar dacă pandemia nu le va permite, vor face petrecerea de nuntă altădată, atunci când se vor putea organiza evenimente mai mari. 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan fac nuntă anul acesta: „Dacă nu era pandemia...”

Edward Sanda spune că lista de invitați ar fi fost una lungă dacă ar fi putut face o nuntă în vremurile normale. Întrebat dacă a stabilit deja data nunții, artistul a răspuns că da, și că va fi toamna aceasta. 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stabilit data nunții

„Mai aproape de toamnă așa. Nu o să facem nuntă pentru că pandemia nu ne lasă. Dacă ne lasă pandemia facem și petrecerea. Noi așa am simțit. Așa vrem. Dacă tot am simțit să afcem pasul ăsta, să-l facem până la capăt. Eu mă simt fericit că fac asta, nu regret nicio secundă alegerea pe care am făcut-o. E tot ceea ce am putut să-mi doresc. Dumnezeu mi-a dat după suflet. Dacă nu era pandemia, cred că lista era până la ieșirea din platou”, a declarat Edward Sanda. 

Întrebat în cadrul emisiunii dacă a apucat să danseze cu iubita sa la vreo petrecere, Edward Sanda a spus că au mers la câteva „chefuri”. În plus, cei doi s-au cunoscut la studioul de înregistrări unde au colaborat pentru câteva piese și acolo au și cântat, dar au și dansat pentru prima dată împreună. Deci, primul lor dans, nu va fi cel de nuntă, așa cum poate mulți se așteptau.