Stiri mondene

Cleopatra Stratan, declarație de dragoste pentru logodnicul ei, Edward Sanda: „Ce viață frumoasă ne așteaptă”

Cleopatra Stratan, declarație de dragoste pentru logodnicul ei, Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda [Sursa foto: Instagram]
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se iubesc enorm și nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta asta și fanilor. Ce declarație de dragoste i-a făcut artista lui Edward Sanda?!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu extrem de admirat și de urmărit, așa că fiecare apariție a lor este foarte apreciată de fani. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit anul trecut, chiar în ziua în care artista a împlinit vârsta de 18 ani. Conform spuselor sale, Edward Sanda și Cleopatra Stratan plănuiesc să se căsătorească. Între timp, cei doi artiști sunt foarte activi pe rețelele sociale și nu ezită să-și facă declarații de dragoste.

Cleopatra Stratan, declarație de dragoste pentru logodnicul ei, Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Instagram]

Recent, Cleopatra Stratan a publicat o imagine pe pagina sa de Instagram în care apare alături de Edward Sanda, în timp ce îl sărută pe obraz. Mai mult, în dreptul imaginii, artista i-a dedicat logodnicul ei o declarație de iubire extrem de emoționantă.

„Ce viață frumoasă ne așteaptă pe amândoi! 🙏🏻❤️”, a scris Cleopatra Stratan.   La scurt timp, Edward Sanda a reacționat „Da, iubirea mea!”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit un an de relație

În luna februarie a anului 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit un an de relație. Cu ocazia aniversării, cei doi îndrăgostiți și-au transmis în mediul online o serie de mesaje copleșitoare.

„Astăzi ne sărbătorim aniversarea primului an de relație! Este anul în care ne-am împărtășit toată iubirea din lume și pe care o vom transmite reciproc încă 100 de ani înainte! Scumpul meu @edwardsandaofficial te iubesc infinit și sunt atât de fericită că, de mână, călătorim prin viață împreună!”, a scris Cleopatra Stratan la vremea respectivă.

Cleopatra Stratan, declarație de dragoste pentru logodnicul ei, Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Instagram]

„1 an de când ți-am spus că TU ești unică în lumea asta și că ești fata alături de care vreau să îmi petrec întreaga viață! Îți mulțumesc pentru sufletul pe care îl ai și pentru iubirea necondiționată pe care mi-o porți! Te iubesc infinit ,  #WifeyForLifey!  Ăsta e primul an! Mai urmează 100000 împreunăăă!”,  a mai adăugat și Edward Sanda.