Lansări muzicale

Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan au lansat „Orele”

Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan au lansat „Orele”
Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan au lansat „Orele” [Sursa foto: Cat Music]
Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan colaborează pentru prima dată și lansează „Orele”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale.

„Orele”, piesa lansată în urmă cu scurt timp de Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan este un remake al celebrei piese lansate de Sofia Rotaru. Videoclipul piesei este regizat de George Secrieru, într-un decor care amintește de Grecia Antică. Povestea clipului are la bază o poveste de dragoste care se consumă inișial doar din priviri, niciunul dintre cei doi îndrăgostiți neputând să facă pași. Clipul îi prezintă pe Pasha și Cleopatra ce interpretează rolul îndrăgostiților care la început doar se privesc, dar niciunul nu îndrăznește să facă un pas către celălalt. 

Ce spun Cleopatra Stratan și Pasha Parfeni despre colaborarea pentru „Orele”

Cleopatra Stratan și Pasha Parfeni s-au cunoscut prin intermediul participării la diverse concursuri și festivaluri din țară, cele mai importante dintre ele fiind „Cerbul de Aur” și „Festivalul Mamaia”. 

Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan au lansat „Orele”
Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan au lansat „Orele”[Sursa foto: Facebook]

„Această piesă e trecută prin timp, cu versuri scrise de marele poet Grigore Vieru și cântată de mulți artiști până acum: Anastasia Lazariuc, Sofia Rotaru, Silvia Chiriac și alții. Am demonstrat că valorile și dragostea peste ani se cântă la fel, pe ritmuri de latino și cu inima înflăcărată. «Orele» este o piesă fierbinte, care mă duce cu gândul la mare, sub un soare arzător. Mi se pare actuală, chiar dacă are o istorie atât de bogată în spate. Nu obosesc să o ascult în mașină, în duș, în studio și abia aștept să o cânt și pe vreun platou de dans, iar colaborarea cu Cleopatra face această piesă și mai specială. De la fetița care-l aștepta pe Ghiță la portiță, s-a tranformat într-un adevărat artist care e gata să ofere lumii pasiunea ei”, povestește Pasha Parfeni.

„Pasha a venit cu propunerea să lansăm acest single împreună povestindu-mi că e un remake al piesei originale ale Sofiei Rotaru, «Orele». Noi am păstrat versurile și linia melodică și am reușit să venim cu un instrumental fresh ce i-a dat un aer modern, latino. Mi-a plăcut piesa de la început, iar pentru Republica Moldova această melodie este una foarte specială, a fost un șlagăr foarte cunoscut și iubit. Sperăm că am putut să aducem înapoi nostalgia anilor respectivi în această perioadă și că publicului îi va plăcea această piesă la fel de mult precum ne place și nouă”, adaugă Cleopatra Stratan.