Lansări muzicale

Cleopatra Stratan a lansat videoclipul piesei „Ceasu' Bate Iar”

Cleopatra Stratan a lansat videoclipul piesei „Ceasu' Bate Iar”
Cleopatra Stratan a lansat videoclipul piesei „Ceasu' Bate Iar” [Sursa foto: Captură YouTube]
Cleopatra Stratan își bucură fanii cu o nouă producție muzicală. „Ceasu' Bate Iar” este cea de-a doua piesă de pe EP-ul artistei. Uite cât de bine sună!

Cleopatra Stratan continuă să-și uimească fanii cu talentul și vocea ei. Artista a venit în atenția fanilor cu un cadou muzical intitulat „Ceasu' Bate Iar ”. Textul, muzica și conceptul clipului îi aparțin în totalitate artistei, iar de orchestrație și mix s-a ocupat Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a lansat videoclipul piesei „Ceasu' Bate Iar”
Cleopatra Stratan a lansat videoclipul piesei „Ceasu' Bate Iar”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Piesa “Ceasu’ Bate Iar” este a doua de pe EP-ul meu și reprezintă gramul de nebunie în dragoste și ceea ce putem percepe cu sentimentele pe care le trăim.

Piesa este scrisă și compusă de mine și orchestrată de Edward Sanda. Conceptul și scenariul clipului îmi aparțin și a fost filmat de Alex Ispas! Le mulțumesc din suflet echipei cu care am adus la viață acest proiect frumos și sper să vă placă piesa!”, a spus Cleopatra Stratan

Fanii au rămas încântați de prestația artistei

Bravo!Super piesa”/ „„Wowwww! Încă o piesă frumoasă în playlist-ul meu!”, „Dragă domnișoară te admir mult, o piesă superbă”, „Bravo! Foarte frumoasă muzica și text! Ești foarte talentată! Succes în viitor!”, „Super-talentată, modestă, educată și foarte frumoasă Cleo! Bravo!!! Te admir”, sunt câteva din reacțiile fanilor.