Stiri

Cine sunt actrițele care le vor interpreta pe „Fetițele Powerpuff ” în noul serial live-action

The Powerpuff Girls
The Powerpuff Girls
Serialul animat, difuzat inițial între 1998 și 2005, pe canalul american Cartoon Network, va deveni serial cu actori.

În perioada 1998 – 2005, celebra animație „The Powerpuff Girls”, difuzată pe Cartoon Network, a cucerit tinerii din întreaga lume. De data aceasta, îndrăgitele personaje revin într-un serial live-action. Din primele informații, povestea se va concentra asupra celor trei eroine,  „ajunse la vârsta 20 de ani, într-un moment în care acestea regretă că și-au pierdut copilăria luptând împotriva criminalilor din Townsville”. Iată cine le va interpreta pe Blossom, Bubbles și Buttercup.

Chloe Bennet este actrița care o va interpreta pe Blossom. Aceasta a devenit cunoscută mai ales pentru rolul din „Agents of S.H.I.E.L.D,”, unde a interpretat-o pe Daisy „Skye” Johnson, alias Quake, pe parcursul celor șapte sezoane ale serialului.

Chloe Bennet
Chloe Bennet

Dove Cameron a dat lovitura cu serialul „Liv and Maddie”, difuzat pe Disney Channel, unde a interpretat ambele roluri principale. În 2018, show-ul i-a adus și un premiu Emmy și de asemenea, este cunoscută pentru rolul lui Mal din franciza „Descendants”. 

Dove Cameron
Dove Cameron

Yana Perrault a fost cel mai recent văzută pe Broadway în musicalul lui Alanis Morissette, „Jagged Little Pill”. De asemenea, ea este cunoscută și în lumea muzicală. 

Yana Perrault
Yana Perrault