Stiri mondene

Cine va fi actrița principală a sezonului doi „Bridgerton”?

Cine va fi actrița principală a sezonului doi „Bridgerton”?
Cine va fi actrița principală a sezonului doi „Bridgerton”? [Sursa foto: Facebook]
Fiecare sezon „Bridgerton” are în centru câte un personaj. Cine va fi în centrul atenției în sezonul doi al serialului de pe Netflix?!

Bridgerton este unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Netflix, intrând rapid la inima publicului. Dacă în primul sezon întreaga acţiune s-a concentrat pe relația dintre Daphne și Simon, se pare că în cel de-al doilea sezon interesul va cădea pe Kate Sharma (actrița Simone Ashley cunoscută pentru rolul din Sex Education), care se îndrăgostește de Antony Bridgerton (jucat de Jonathan Bailey), fratele protagonistei primului sezon.

Cine va fi actrița principală a sezonului doi „Bridgerton”?
Cine va fi actrița principală a sezonului doi „Bridgerton”?[Sursa foto: Facebook]

Sezonul al doilea al producţiei Shondaland va avea la bază a doua carte din seria semnată de Julia Quinn, „The Viscount Who Loved Me”. Personajul Kate Sharma este nou venit în Londra. Este inteligentă şi încăpăţânată şi nu suportă proştii, în acestă categorie incluzându-l şi pe Anthony Bridgerton.

Fiecare dintre romanele seriei lui Quinn se concentrează pe câte un cuplu, iar serialul creat de Chris Van Dusen şi produs de Shonda Rhimes, îl urmăreşte pe acesta.