Stiri

Noi actori se vor alătura sezonului cinci „La casa de Papel”. Când începe noul sezon?!

La casa de Papel sezonul 5
La casa de Papel sezonul 5
La casa de Papel, serialul fenomen de pe Netlfix de întoarce anul acesta cu ultimul sezon.

Fanii „La casa de Papel” se vor despărți anul acesta de personajele preferate din serialul de pe Netflix care a făcut un record de vizualizări de 65 de milioane.

Filmările sezonului 5 „La casa de Papel” au început în luna august a anului care tocmai a trecut, Alex Pina, unul dintre creatorii serialului, confirma că lucrează la scenariul sezonului 5, la scurtă vreme după, Vancouver Media anunțând că pregătirile pentru producție sunt în plină derulare.

Potrivit unei informații apărute pe Reddit, filmările s-au încheiat în ianuarie, însă nu se știe cu exactitate când vom putea urmări serialul. Însă până atunci, avem parte de câteva detalii incendiare chiar de la scenariști: finalul serialului va pune toate personajele în situații limită, iar adrenalina va atinge cote maxime.

La casa de Papel sezonul 5
La casa de Papel sezonul 5

„Ne-am gândit aproape un an de zile la modalitatea în care vom despărți gașca. Cum să-l punem pe Profesor în dificultate. Cum să intrăm în situații care sunt ireversibile pentru majoritatea personajelor. Rezultatul îl veți vedea în cel de-al cincilea sezon "La Casa de Papel". Războiul ajunge la cele mai extreme și brutale niveluri, dar va fi, totodată, și cel mai memorabil și incitant sezon", a detaliat Alex Pina pentru Netflix, la rubrica „See What’s Next". 

Care sunt actorii care vor face parte din distribuția „La casa de Papel”?

Nairobi se va întoarce în sezonul cinci al serialului actrița Alba Flores apărând în distribuția primului episod. În sezonul cinci vom revedea, de asemenea, personajele principale, precum și pe:

  • Olalla Hernández în rolul Amandei
  • Fernando Cayo în rolul lui Coronel Tamayo
  • Luka Peros în rolul lui Marsella
  • Belén Cuesta în rolul Manilei

De asemenea, îl vom mai putea vedea pe Miguel Ángel Silvestre, care a confirmat că va face parte din distribuția noului sezon pe Instagram: „Mamăăă! Cât de norocos mă simt! Sunt extrem de fericit!"

Miguel Ángel Silvestre - La casa de Papel
Miguel Ángel Silvestre - La casa de Papel

Patrick Criado, cunoscut pentru rolurile din „The Aspirant", "Plastic Sea" și "The King" a fost, de asemenea confirmat, precum și José Manuel Seda.

Cel de-al cincilea sezon „La Casa de Papel" va avea două episoade în plus față de sezonul anterior, informația fiind confirmată de FormulaTV și Netflix Media Center. Publicul se va bucura, astfel, de 10 episoade.