Stiri

Cine este tânăra care a denunțat-o la DIICOT pe mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai? Declarații șocante

Miruna Pascu
Tânăra care a denunțat-o la DIICOT pe mama lui Vlad Pascu a făcut declarații șocante [Sursa foto: Facebook]
Noi detalii ies la iveală cu privire la dosarul cu privire la accidentul de la 2 Mai. Mama lui Vlad Pascu ar fi încercat să-i șantajeze pe martorii din dosar!

Miruna Pascu, mama tânărului drogat care a ucis doi oameni în stațiunea 2 Mai este acuzată că ar fi încercat să amenințe și ar fi șantajat mai mulți martori din dosarul de trafic de droguri în încercarea de a-și scăpa fiul.

Cine este tânăra care a denunțat-o la DIICOT pe mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai

Miruna Pascu, mama tânărului drogat care a ucis doi oameni în stațiunea 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Ea este cercetată pentru că ar fi încercat să amenințe și ar fi șantajat mai mulți martori din dosarul de trafic de droguri în încercarea de a-și scăpa fiul. Se pare că Vlad Pascu organiza în locuința sa petreceri unde se consumau diferite droguri, iar o parte din acestea ar fi fost furnizate chiar de Miruna Pascu, după cum ar fi declarat o martoră în dosar.

Persoana care a denunțat-o pe Miruna Pascu la DIICOT este chiar una dintre prietenele lui Vlad Pascu, se pare că mama tânărului drogat ar fi amenințat-o.

Procurorii DIICOT au pus sub interceptare telefoanele apropiaților lui Vlad Pascu, tineri care fac parte din gaşca cu care fusese la mare și au descoperit procurorii că unii dintre ei au fost sunați de Miruna Pascu și convinși să nu spună nimic rău despre fiul său.

Citește și: Decizia DIICOT în cazul lui Vlad Pascu, tânărul aflat sub influența substanțelor interzise și care a ucis 2 oameni în accidentul de la 2 Mai

Ce a declarat tânăra care a denunțat-o pe Miruna Pascu

”În vara anului 2020, imediat după ridicarea restricțiilor generate de pandemie, l-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Tudor, zis „Maru', și mai mulți băieți și fete ale căror nume nu mi le amintesc. Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma cannabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu. 

Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu știu cam câte pastile, dar toți am prizat de acolo.

După ce a făcut accidentul mortal de la mare, la sfârșitul lunii august 2023, am primit pe telefonul mobil mai multe mesaje pe WhatsApp de la Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, prin care aceasta îmi solicita insistent să vorbesc cu ea despre ceva ce are presa și care m-ar expune. În ultimul mesaj din data de 31.08.2023, mi-a spus că, dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine. Din acest motiv, pentru că m-am simțit amenințată, împreună cu mama mea, am formulat denunțul la DIICOT.

Eu am fost la DIICOT – Constanța și am spus adevărul, am declarat inclusiv faptul că știam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile de Xanax. Acest subiect l-am abordat și în discuția cu Pascu Miruna, care s-a făcut că nu e în cunoștință de cauză și că ar fi fost vorba de niște pastile pe care le-ar fi avut ea în casă de pe niște rețete mai vechi de-ale ei și de-ale lui Vlad.”, potrivit Antena3.

Vlad Pascu și familia lui
Vlad Pascu și familia lui[Sursa foto: Facebook]

Stenograme dintre Miruna și tânăra amenințată de ea

MIRUNA- Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net…nu asta făceați de fapt?

MARTORA: – Aa…adică să neg filmulețele?

MIRUNA: – Da… că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că voi luați nu știu ce c***?…

MARTORA: – Nu știu, chiar nu știu dacă să mint sau nu. Într-adevăr, în acel videoclip, dacă nu eram sub influență, nu-l făceam niciodată. Până la urmă… că na…

MIRUNA: – Nu erai sub nimic! Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva…draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip.

MARTORA: – Cum adică?!

MIRUNA: – Într-un clip poți să fii orice… e ca și cum ai juca teatru, da?

MIRUNA: – Serios vorbesc, ia-ți un avocat dacă vrei să mergi pe ideile astea, pentru că iți repet, nu există o declarație a nimănui, decât doar dacă vrei tu să declari, și după o poză pe internet nimeni nu te poate învinui de nimic…nu există probă toxicologică, nu există nimic, înțelegi sau nu înțelegi?

MARTORA: Și dacă nu merg la Constanța, crezi că mi se poate face ceva?

MIRUNA: – Daca nu mergi, cel mai bine, poți să spui, ia-ți o adeverință medicală că nu ai putut să ajungi.

Martora: – A… și crezi că…

MIRUNA:- Că tot ai fost la dermato, nu poate să-ți dea o hârtie?

MARTORA: – Mi se poate face… nu, chiar nu știu asta, mi se poate face ceva dacă nu merg?

MIRUNA: – Nu, nu, poți să spui, trebuie să scoți o adeverință medicală și încă o dată îți spun, eu ajung la București mâine după-amiază și eventual o să aranjez o întâlnire între tine și avocatul lui Vlad, că eu nu pot vorbi, dar avocatul poate, ca să-ți explice niște lucruri clare și eventual poate să vină și mama ta.„

Mama lui Vlad Pascu a fost reținută joi seară, pentru 24 de ore, pentru împiedicarea înfăptuirii justiției, vineri a fost dusă la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă. 

Citește și: Mama lui Vlad Pascu, șoferul care a provocat tragedia de la 2 Mai, și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor. Femeia ar fi încercat să șantajeze martorii din dosarul în care este cercetat fiul său