Stiri

Cine este DR. Disrespect, unul dintre cei mai bogați și controversați streameri din lume

Cine este DR. Disrespect, unul dintre cei mai bogați și controversați streameri din lume
[Sursa foto: Facebook ]
Dr. Disrespect este unul dintre cei mai controversaţi streameri din lume, dar se află şi în categoria celor mai bogaţi din branşă.

 Dr. Disrespect, pe numele său real Herschel Beahm, este unul dintre cei mai controversaţi şi bogaţi streameri şi gameri din Statele Unite ale Americii.

Cât de bogat este Dr. Disrespect, un streamer de succes şi foarte controversat

 Herschel Beahm a luat prima dată contactul cu Youtube în 2010, când a postat primul său video, în care prezenta jocul "Call of Duty: Modern Warfare 2".

Dr. Disrespect a renunţat la Youtube la finalul anului 2011, dar s-a mutat pe Twitch, unde a adunat peste patru milioane de abonaţi. În acelaşi timp, Beahm a început să lucreze pentru compania "Sledgehammer Games", dar a renunţat la job în 2015, pentru a se concentra pe cariera sa de streamer. 

Cine este DR. Disrespect, unul dintre cei mai bogați și controversați streameri din lume

 Faima lui Dr. Disrespect a crescut datorită jocurilor battle royale, precum H1Z1, PlayerUnknown's Battlegrounds, Black Ops 4: Blackout, Call of Duty: Warzone, Apex Legends, and Fortnite, dar streamerul a fost implicat şi în multe controverse. Fără nicio explicaţie, contul lui Beahm de pe Twitch a fost şters, iar acesta a revenit pe Youtube, în august 2020. Cei de la Twitch au transmis doar că Beahm ar fi încălcat regulile şi politica platformei.

 Dr. Disrespect a mai fost acuzat de rasism, a primit ban pentru că a făcut stream din toaleta unei clădiri care găzduia un eveniment de gameing şi a împrăştiat în mediul on-line fake news despre coronavirus. În ciuda acestor controverse, Beahm este unul dintre cei mai apreciaţi streameri din lume. A câştigat de două ori premiul de streamerul anului la Esports Industry Awards, în 2017 şi 2019 şi tot în 2017 a fost numit Trending Gamer la The Game Awards. Cei de la wealthygorilla au analizat atent cariera streamerului şi au calculat cu lux de amănunte, pentr a-şi dea seama câţi bani a strâns Beahm şi se pare că acesta a strâns deja 3,5 milioane de dolari.