Stiri

Scandal la Hollywood. The Rock i-a transmis lui Vin Diesel că ar avea nevoie de niște lecții de actorie

Scandal la Hollywood. The Rock i-a transmis lui Vin Diesel că ar avea nevoie de niște lecții de actorie
[Sursa foto: Facebook ]
Nu este un secret că Dwayne "The Rock" Johnson şi Vin Diesel nu sunt cei mai bun prieteni, dar ultimul lor episod s-a transformat într-un scanadal.

 Cel mai noi scandal de la Hollywood îi are în prim plan pe Dwayne Johnson şi pe Vin Diesel. "The Rock" i-ar fi spus lui Vin Diesel că mai are nevoie de nişte lecţii de actorie.

"The Rock" i-a spus lui Vin Diesel că are nevoie să mai ia nişte lecţii de actorie

  Dwayne "The Rock" Johnson şi Vin Diesel nu au avut niciodată o relaţi de prietenie, dar se pare că lucrurile au escaladat între cei doi.

"The Rock" şi Vin Diesel au colaborat pentru ultimul film "Fast and Furious", dar şi la câteva dintre precedentele şi se pare că relaţia lor se deteriorează din ce în ce mai mult. Conform jurnalistului Daniel Richtman, "The Rock" i-a transmis lui Vin Diesel că are nevoie să ia nişte lecţii de actorie în plus. Această replică a venit ca un şoc pentru Vin Diesel, care a jucat în toate filmele "Fast and Furious". Răspunsul lui Diesel este necunoscut, dar va fi interesant să îi vedem din nou împreună în "Fast and Furious 10".

Scandal la Hollywood. The Rock i-a transmis lui Vin Diesel că ar avea nevoie de niște lecții de actorie

 Acesta nu este primul conflict dintre cele două staruri de la Hollywood. Nu este clar de unde a plecat aceast duel dintre cei doi, dar "The Rock" a mai avut o ieşire dură la adresa lui Vin Diesel, deşi nu i-a pronunţat numele. În 2016, în timpul filmărilor pentru "The Fate of the Furious", Dwayne Johnson a postat un video pe Instagram, pe care ulterior l-a şters. "Colegele mele sunt mereu incredibile şi le iubesc. Însă colegii mei de pe platoul de filmare sunt o altă poveste. Unii dintre ei sunt curajoşi şi adevăraţi profesionişti, alţii nu. Cei care nu sunt, sunt prea fricoşi ca să facă ceva în această privinţă. Fricoşi. Când veţi urmări filmul în aprilie, veţi vedea că în unele scene nu joc teatru şi că fierbe sângele în mine", a spus Dwayne "The Rock Johnson".