Stiri

Câte vizualizări a adunat într-o oră de la lansare piesa lui Dorian Popa şi 5GANG

Câte vizualizări a adunat într-o oră de la lansare piesa lui Dorian Popa şi 5GANG
[Sursa foto: Facebook ]
Dorian Popa a colaborat cu băieţii de la 5GANG pentru piesa "Porsche".

 Dorian Popa şi 5GANG sunt printre cele mai sonore nume în social media, cu milioane de urmăritori şi cu zeci de milioane de vizualizări la clipuri. Dorian şi formaţia lui Selly şi-au unit forţele şi au scos piesa "Porsche".

Dorian Popa şi 5GANG au scos piesa "Porsche"

 De fapt, în această piesă Dorian Popa a colaborat cu 3GANG, pentru că din clip lipsesc doi membri ai trupei lui Selly, Pain şi Dia.

Chiar şi aşa, melodia a "bubuit" încă din prima oră, strângând peste 170 de mii de vizualizări. Iar fanii par să fie mulţumiţi de piesa starurilor din online. 34 de mii de likeuri au strâns în prima oră de când a fost postată pe Youtube piesa şi doar 1300 de dislikeuri. 

 Aceasta este prima piesă pe care au lansat-o cei de la 5GANG în ultimele şapte luni de zile, semn că liderul trupei, Selly, nu prea mai are timp de muzică, atât timp cât celelalte proiecte îi aduc faima şi banii de care are nevoie.

Selly are trei milioane de urmăritori pe Youtube, 1,7 milioane pe Instagram şi aproape 350 de mii pe Facebook.

Câte vizualizări a adunat într-o oră de la lansare piesa lui Dorian Popa şi 5GANG

 În schimb, Dorian Popa se ocupă şi de muzică, chiar dacă postează aproape în fiecare zi diverse filmuleţe, foarte apreciate de fanii săi. În urmă cu o lună de zile a lansat o nouă melodie, alături de căţelul său, Cheluţu, care se numeşte "Zile de vară".

Dorian Popa are cu un milion mai puţin urmăritori decât Selly pe Youtube, dar stă mai bine pe Instagram şi pe Facebook, unde are un două milioane, respectiv un milion de urmăritori.