Stiri

Cinci jocuri celebre de PC sau PlayStation care au fost transformate în filme

Cinci jocuri celebre de PC sau PlayStation care au fost transformate în filme
Jocul Resident Evil [Sursa foto: Facebook Resident Evil]
Unele jocuri celebre de PC sau PlayStation au avut atât de mare succes, încât au fost transformate în filme.

 Unele dintre jocurile de pe PC sau PlayStation au avut foarte mare priză la public, aşa că unora dintre producători le-a venit ideea să mai facă nişte bani şi să ecranizeze poveştile din aceste jocuri. Iată cinci dintre filmele care au fost inspirate din jocuri video!

Cinci filme care au fost inspirate din jocuri celebre de PC sau PlayStation

 Resident Evil

Primul joc Resident Evil a fost lansat în 1996, pentru PlayStation, iar de atunci, cei de la Capcom au scos alte 26 de jocuri sub această franciză. Resident Evil Village este ultimul joc lansat, care a apărut chiar la începutul lunii mai din acest an. Şase filme Resident Evil au fost produse până acum şi chiar dacă acestea nu urmăresc întocmai povestea jocurilor, au avut un succes uriaş. Fimele cu superba Milla Jovovich în prim-plan au produs peste 1 miliard de dolari.

 Super Mario Bros

Super Mario este unul dintre jocurile copilăriei noastre. Fie că am jucat pe consola Nintendo sau la computer, cu toţii ne aduce aminte de acest joc interactiv, cu Mario şi Luigi. Un film inspirat din acest joc a fost lansat în 1993, în anul viitor se pare că va fi lansat încă un film din franciza Super Mario Bros.

 Minecraft

Minecraft este cel mai bine vândut joc video din istorie, cu peste 200 de milioane de copii şi cu peste 1206 de milioane de useri activi lunar. Warner Bros. vrea să speculeze că jocul are un număr extraordinar de mare de fani, aşa că va lansa filmul Minecraft, în 2022.

Cinci jocuri celebre de PC sau PlayStation care au fost transformate în filme
Jocul Minecraft[Sursa foto: Facebook Minecraft]

 Sonic the Hedgehog 

Filmul creat de Saga, Sonic the Hedgehog are milioane de fani în întreaga lume, iar în 2020 a fost lansat şi filmul cu acelaşi nume. Adaptarea ecranizată a strârnit însă destul de multe controverse. Totuşi, Sega a făcut un profit de peste 200 de milioane de dolari cu acest film.

 Halo

Producătorii celebrului joc Halo au profitat şi ei de popularitatea jocului şi au scos pe piaţă mai multe filme şi mini-serii cu acelaşi nume.