Stiri mondene

Daniel Pavel, mesaj emoționant de ziua mamei: „Uneori nu am lacrimi să o plâng, deși îmi doresc”

Daniel Pavel
Daniel Pavel [Sursa foto: Captură TV]
Daniel Pavel a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant de ziua mamei. Mama prezentatorului nu mai este printre noi.

Prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel, și-a adus aminte cu drag de ziua mamei sale cu toate că astăzi nu poate să o ia în brațe sau să-i spună cât de mult o iubește. Astăzi de 8 martie, ziua în care cei mai mulți dintre noi ne amintim și o slăvim pe persoana care ne-a dat viață și ne-a iubit necondiționat, unii își amintesc cu drag și dor de mama. Este și cazul prezentatorului Dan Pavel care a postat în urmă cu puțin timp un scurt mesaj legat de mama sa care nu mai este printre noi.

„Mi-o amintesc pe mama mea ca într-o poză, zâmbind și privindu-mă cu ochii ei blânzi. Mi-e atât de dor de ea și uneori nu am lacrimi să o plâng, deși îmi doresc, alteori mă doare sufletul și plâng încet. Regret că nu i-am arătat mai mult că o iubesc, dar sper că ea, ACOLO SUS, știe!”, este mesajul postat de Daniel Pavel  pe Instastory.

 

Daniel Pavel
Daniel Pavel[Sursa foto: Captură TV]

Latura sensibilă a lui Daniel Pavel a ieșit la iveală și la Survivor România, duminică seara

Duminică seara a avut loc la Survivor România jocul de comunicare, joc în urma căruia concurenții au primit mesaje video de la mamele lor. Fiind și 8 martie, ziua mamei, concurenții s-au emoțioant profund, la fel întâmplându-se și cu Daniel Pavel.

Jocul a fost câștigat de Războinici, echipa adversă fiind distrusă la gândul că ar fi putut să audă glasul mamei, însă acest lucru nu s-a întâmplat. După un discurs emoționant al Mellinei și al lui Musty, Dan Pavel a avut un oarecare tremurat în glas, acest lucru fiind datorat, cel mai probabil, faptului că înțelegea perfect durerea lui Musty atunci când povestea despre pierderea mamei sale.