Stiri mondene

Simona Hapciuc, dezvăluiri uluitoare după ce a ieșit de la Survivor România: ”Au fost pierdute jocuri intenționat”

Simona Hapciuc, dezvăluiri uluitoare după ce a ieșit de la Survivor România: ”Au fost pierdute jocuri intenționat”
Simona Hapciuc și logdnicul Elenei Marin au vorbit în cadrul unui interviu despre cum unele meciuri sunt pierdute intenționat de Faimoși. De ce fac asta?!

„Survivor România” 2021 este o competiție a strategiei care își suprinde fanii cu fiecare episod nou. Tensiunile ating cote maxime între concurenți, iar scandalurile izbucnesc destul de ușor având în vedere presiunile psihice din jungla din Republica Dominicană. 

Invitați în cadrul unei emisiuni, Simona Hapciuc și Andrei, iubitul Elenei Marin, au vorbit despre scandalul dintre Zanni și Elena Marin, dar și despre transformarea lui Zannidache pe tot parcursul competiției.

Totodată, atât Andrei, cât și Simona susțin că au fost pierdute jocuri intenționat ca să plece anumite persoane acasă.

Războiul de la Survivor România
Survivor România

„Zanni nu a făcut sport. Sebi a făcut sport la un nivel foarte înalt la noi în țară. Ana în schimb este campioană mondială. Să mergi la o emisiune sportivă și să nu joci corect din punct de vedere sportiv, după ce sportul ți-a făcut o carieră și sportul te-a hrănit în viața ta.

Este foarte trist! Eu nu aș putea să fac asta în veci. Până la urmă e vorba de respectul tău, dacă participi la o emisiune trebuie să-ți asumi acest lucru”
, a declarat Andrei, iubitul Elenei Marin. 

Simona Hapciuc și Andrei, iubitul Elenei Marin
Simona Hapciuc și Andrei, iubitul Elenei Marin[Sursa foto: Captură YouTube]

„Din păcate, au fost de foarte multe ori discuții între noi să se piardă jocuri intenționat pentru a pleca anumite persoane acasă. Este trist că la un joc sportiv trebuie să vorbim ca să plece cineva acasă.

Aici intervin jocurile de strategie.”, a mai adăugat Simona Hapciuc.

Elena Marin
Elena Marin

Andrei a intervenit în scandalul dintre Elena Marin și Zanni

La finalul săptămânii trecute, după ce Elena l-a nominalizat spre eliminare, Zanni i-a declarat război faimoasei. Iubitul Elenei Marin a mai precizat că nu se aștepta ca Elena să îl nominalizeze pe Zanni, dar își dorea. În plus, Andrei își dorește ca partenera lui să nu sufere și că premiul este mai puțin important.

„Sper că i-a dat încredere faptul că a ieșit favorită și să ducă mai ușor răutățile colegilor, răutățile în general.  Copilul ăsta, Zanni, a picat testul puterii când a devenit favorit. A pierdut măsura.  Elena s-a consumat extraordinar de tare, dar chiar și atunci când i-a fost rău nu s-a cerut acasă. Pe mine m-a atras la ea exact sensibilitatea. Dacă va fi la fel pe viitor, poate să țină oricât. E un pic mai ambițioasă decât sensibilă”,  a mai adăugat Andrei.