Stiri mondene

Cine a câştigat jocul de recompensă la Survivor România?!

Cine a câştigat jocul de recompensă la Survivor România?!
Dacă este joi, la Survivor este se dispută o nouă luptă pentru recompensă. Atât Faimoșii cât și Războinicii își doresc enorm să câștige mâncarea.

Un joc cu adevărat spectaculos s-a dat între cele două echipe de la Survivor România. Faimoșii și Războinicii au luptat cu toate forțele, mai ales că miza este mare: câte două rulouri cu carne și legume pentru fiecare echipă în parte. 

Survivor România: Faimoșii și Războinicii au ajuns la Ștafetă

Jocul din această seară de la Survivor România a fost unul cât se poate de stârns.

Au fost răsturnări de scor incredibile, iar într-un final s-a ajuns la ștafetă. Din partea Faimoșilor a intrat pe teren Zanni alături de Ana Porgras, iar din partea echipei adverse a intrat Marius Crăciun alături de Maria. Victoria a fost de partea Faimoșilor, Zanni fiind concurentul care a adus punctul decisiv. 

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au căștigat jocul de recompensă

Pentru prima dată de când a intrat pe teren, Andreea Antonescu a adus primul său punct pe teren, motiv de mare bucurie pentru ea și fapt care i-a mai ridicat moralul. 

„Nu-ți poți imagina cât sunt de fericită, mai ales că eu nu am fost cu îndemânarea. Am apreciat că m-a susținut echipa. Practic am făcut ce au zis băieții și le-am adus punct. M-au ajutat indicațiile lor”,  a spus Faimoasa. 

Zanni: Mi-am dat sema că misiune mea e să îmi controlez reacțiile sub tensiune. Azi nu a fost tensiune. Nu a fost energia aia negativă sub care eu îmi pierd rațiunea. Mă bucur pentru echipa mea, apreciez toate fetele pentru că au depășit așteptările.  

Ana Porgras:  Sunt foarte fericită că am făcut parte din ștafeta asta și că am reușit să câștigăm și că avem o energie super pozitivă. Aveam nevoie de punctul ăsta pentru moralul nostru și pentru mâncare.

Maria: Dumnezeu le așază și astăzi poate nu trebuia să câștigăm noi că tot am mâncat săptămâna trecută. Îmi pare rău că nu am adus punctul final, dar am reușit să aduc două în timpul jocului. 

Primele declarații ale Războinicii după înfrângerea în jocul de recompensă 

Sorin: Sunt foarte dezamăgit de mine, sunt dezamăgit că nu am reușit să aduc niciun punct. Am avut parte și de niște reacții animalice din partea cealaltă și mie nu-mi plac. 

Marius: E prima oară când fac parte din ștafetă. Ne-am motivat unul pe celălalt, am concurat la punctul final cu Maria, nu e un capăt de țară. Mai avem multe de demonstrat. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)