Stiri

Cerere în căsătorie spectaculoasă la Survivor România! „Mi-aș dori să marchez acest moment...”

Cerere în căsătorie spectaculoasă la Survivor România!
Cerere în căsătorie spectaculoasă la Survivor România! [Sursa foto: Captură YouTube]
Fanii Survivor au avut ocazia să vadă o cerere în căsătorie spectaculoasă aseară! Vlad și Iulia, câștigătorii Jocurilor LOVEimpice au arătat lumii cât de iubesc

Jocurile LOVEimpice de la Radio Impuls și-au ales câștigătorii și au și plecat în vacanța din Republica Dominicană. Vlad și Iulia au fost fericiții câștigători ai vacanței oferite de Radio Impuls, iar aseară au ajuns și pe platourile de filmare de la Survivor România. 

Vlad și Iulia, câștigătorii Jocurilor LOVEimpice, cerere în căsătorie pe platourile de filmare de la Survivor România

Vlad și Iulia au fost foarte încântați să-și vadă concurenții favoriți de la Survivor România și să schimbe câteva vorbe cu ei.

Cei doi au povestit cum s-au înscris la concurs și prin ce probe au fost nevoiți să treacă pentru a putea beneficia de vacanța în Dominicană. 

Vlad: La insistențele ei ne-am înscris. Am văzut anunțul tău la emisiune și mi s-a părut foarte tare că putem să venim aici și am zis să ne înscriem.  M-a și convins. Noi nu am câștigat niciodată nimic, aveam reticențe, dar am zis să încercăm.

Iulia: Cel mai tare a fost că am primit vestea că am câștiagat fix de ziua noastră.

Întrebați cum se simt să se afle pe platourile de filmare a show-ului fenomen de la Kanal D, Vlad și Iulia au spus că este cel mai așteptat moment din întreaga lor vacanță. 

„E cea mai tare activitate pe care am făcut-o în vacanța asta în Dominicană și a fost cea mai așteptată.   Vă susținem pe toți! Sunteți eroi că sunteți aici. De fiecare dată ne uităm la toate emisiunile, nu știu cum rezistați. Și noi suntem norocoși că am ajuns în acest punct, că ne-am bucurat de o vacanță minunată, chiar mi-aș dori să marchez acest moment pentru toată viața”,  a declarat Vlad, câștigătorul jocurilor LOVEimpice de la Radio Impuls, înainte să se așeze într-un genunchi și să-i adreseze Iuliei marea întrebare: 

„Mi-aș dori să marchez acest moment pentru toată viața”, a spus Vlad în timp ce se așeza în genunchi și îi adresa Iuliei una dintre cele mai frumoase întrebări.

Cerere în căsătorie spectaculoasă la Survivor România!
Cerere în căsătorie spectaculoasă la Survivor România![Sursa foto: Captură YouTube]

Faimoșii și Războinicii au reacționat imediat și au fost și ei cuprinși de emoție la fel ca cei doi protagoniști ai frumosului eveniment.