Stiri

Cine a câștigat prima probă a Jocurilor LOVEimpice de carantină?

Cine a câștigat prima probă a Jocurilor LOVEimpice de carantină
Cine a câștigat prima probă a Jocurilor LOVEimpice de carantină [Sursa foto: Instagram]
În această dimineață, la ora 9:00 în cadrul Matinalului „Scularea!” a fost anunțat clasamentul cuplurilor după prima probă, cea de „Like-Viteză”.

Prima probă a concursului „Jocurile LOVEimpice” a ajuns la final în această dimineață la ora 9:00, după un adevărat maraton de strâns like-uri. Concurenții au apleat la toate cunoștințele și prietenii pe care îi au pentru a-i convinge să-i voteze în număr cât mai mare pentru a-i aduce cu un pas mai aproape de vacanța din Republica Dominicană. 

Clasamentul Jocurilor LOVEimpice de carantină 

În urma like-urilor adunate pe pagina de Facebook și cea de Instagram Radio Impuls, clasamentul concurusului nostru arată în felul următor: 

Locul 5: Amalia și Alexandru cu un total de 1448 de like-uri 

Locul 4: Ioana și Ionuț cu un total de  1638 de like-uri 

Locul 3: Georgiana și Adrian cu un total de 2196 de like-uri

Locul 2: Andreea și Laurențiu cu un total de  5362 de like-uri

Locul 1: Iuliana și Vlad cu un total de 5605 de like-uri

Dorim să precizăm că toate cele cinci cupluri au rămas în cursa pentru vacanța în Republica Dominicană și vor mai avea de trecut încă trei probe. Abia la finalul acestor trei probe se va desemna mare câștigător al Jocurilor LOVEimpice. 

Nu uitați că le puteți urmări evoluția în concursul „Jocurile LOVEimpice” pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/RadioImpulsRomania,  dar și pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/radioimpulsromania/