Stiri mondene

Iuliana şi Vlad au câştigat Jocurile LOVEimpice şi vor pleca în Republica Dominicană

Iuliana şi Vlad au câştigat Jocurile LOVEimpice şi vor pleca în Republica Dominicană
Cinci cupluri frumoase s-au aventurat în cursa pentru vacanța din Republica Dominicană, însă un singur cuplu va pleca la Republica Dominicană.

Iuliana şi Vlad sunt cuplul care va pleca în vacanţa din Republica Dominicană şi vor avea ocazia să viziteze platourile de filmare de la Survivor România. Cei doi iubiți au fost extrem de competitivi de la prima până la ultima probă. Au câștigat detașat primele probe ale concursului, iar ultima probă, cea de gătit și mâncat viteză a fost cu adevărat spectaculoasă. 

Iuliana și Vlad vor pleca în Republica Dominicană. Primele lor declarații după aflarea veștii 

Iuliana și Vlad sunt fericiții câștigători ai Jocurilor LOVEimpice și se vor bucura din plin de o vacanță exotică în Republica Dominicană. Premiul a venit mănușă pentru că cei doi tocmai au împlinit cinci ani de relație. 

„Iuliana țipă încontinuu de cinci minute prin casă. Ieri am făcut cinci ani împreună, iar ăsta e cadoul de ziua noastră. Le mulțumim tuturor celor care ne-au votat. Cu ajutorul lor am câștigat primele două probe”, a spus Vlad în momentul în care a fost sunat de Țibulcă și Orlando. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radio Impuls România (@radioimpulsromania)