Stiri mondene

Finaliștii concursului „Jocurilor LOVEimpice” și-au făcut deja planurile pentru vacanța în Dominicană! Ce activități ar face dacă ar câștiga

Finaliștii concursului „Jocurilor LOVEimpice” și-au făcut deja planurile pentru vacanța în Dominicană
Laurenţiu şi Andreea sunt determinaţi să câştige Jocurile LOVEimpice să ajungă în Dominicană pentru a se petrece în sfârşit cererea în căsătorie.

Mihai Hînda a sunat ieri cuplurile înscrise în Jocurile LOVEimpice și le-a dat o șansă să își facă campanie pentru prima probă a concurusului, proba de „like-viteză”. În cadrul acestei prime probe, fiecare cuplu a trimis către o fotografie reprezentativă pentru ei, fotografie care a fost postată pe rețelele sociale ale Radio Impuls. Fotografia cuplului care adună cele mai multe like-uri cumulat atât pe Facebook cât și pe Instagram, este fotografia câștigătoare a primei probe. 

Laurențiu: „Vreau să-mi cer iubita de soție cu ajutorul Radio Impuls”

Andreea şi Laurenţiu, unul dintre cele cinci cupluri care s-au înscris la Jocurile LOVEimpice de carantină sunt determinați să câștige concursul. Sunat ieri în direct de Mihai Hînda în emisiunea „Bară la Bară”, Laurențiu a spus că vrea neapărat să câștige acest concurs și să ajungă în Dominicană pentru a o cere de soție pe Andreea. 

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc că ne susțineți cu like-uri atât pe Instagram cât și pe Facebook. Și fiindcă Andreea e la muncă, aș vrea să vă spun că aș vrea să ne ajutați cu like-uri pentru că în Republica Dominicană ea va deveni soția mea cu ajutorul vostru. Vreau să-mi cer iubita de soție cu ajutorul Radio Impuls”, a declarat Laurențiu la „Bară la Bară”. 

Amalia și Alexandru: Vrem să avem parte de o săptămână de miere de neuitat 

Toate cuplurile înscrise în cursa pentru Republica Dominicană au planuri serioase, așa se face că și Amalia și Alexandru își doresc extrem de mult să câștige acest concurs pentru a avea parte de o „săptămână de miere pre-matură”. 

„Vrem să mergem pre-matur în luna de miere în Republica Dominicană. Dragi ascultători, noi ne dorim foarte mult să ajungemm în Republica Dominicană să avem parte de o vacanță, de o săptămână de miere de neuitat înainte de nunta noastră”, a dezvăluit Amalia în cadrul emisiunii lui Mihai Hînda.